Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Hmm. Nebýt EU jsme na tom jak Ukrajina  ;-) Poděkujme našim politikům, třeba Klaus je dnes díky svému megatunelování ČR ruský Bankéř, tenhle post má jen pár lidí naplanetě

0 0
možnosti
JR

J36a52r64a 82R53a66n58k

26. 4. 2015 7:53

http://www.bbc.com/news/world-europe-32466318

Neprehlednete video, po skonceni videa o motorkarich je dalsi z Ukrajiny.

0 0
možnosti
JH

Nemá to souvislost s článkem, ale není lepšího pocitu než jsou vlající vlasy při jízdě na mašině. Z jiné kategorie, jsou i lepší, ale to bychom se dostali do oblasti pornografie a jsou i ještě lepší a to jsme úplně v jiné kategorii. Pokud se vámi vytvořená práce, či dílo někomu líbí, udělal jste to tak jak se patří a jste na své dílo hrdí. A zákazníci jsou ochotni přiznat, že jste jednička.

2 2
možnosti
JR

J87a68r67a 10R73a79n47k

26. 4. 2015 7:42

Leader of the Night Wolves, Alexander “Surgeon” Zaldostanov, a personal friend of Vladimir Putin who is on the US and Canadian sanctions lists, has not received a Schengen visa, and the Polish foreign ministry said on Friday it would deny entry to the Russian bikers.

0 0
možnosti
Foto

Jo, souhlas. Přijde mi, že se pro humbuk hodí cokoliv, co jen trochu odvede pozornost od toho, co se na nás vše chystá uvnitř.

7 2
možnosti
Foto

J35a54k12u57b 63R97o46t58h

25. 4. 2015 14:05

Co se chystá? Gabriel nic nepsal.8-o

5 3
možnosti
Foto

J66a44k59u79b 94R24o67t83h

25. 4. 2015 14:01

Pane Hlubku, HA zde byli dvakrát. A dvakrát z toho média udělala neuvěřitelnou show, policie měla manévry na půlce území ČR a v posledním případě byla Praha 6 v podstatě neprůjezdná. Občané se bouřili a žádali preventivně o zákrok a nevpuštění k nám. A to se nejednalo o žádnou masovou provokační jízdu, ale o fakt, že se motorkáři z jednoho klubu sjedou postupně na jedno uzavřené místo a tam budou tři dny. Pak zase pojedou domů. Nic víc. Žádné kolony, žádné veřejné akce. Žádný podtext, žádné vlajky, žádná propaganda a už vůbec ne nějaké žádosti směrem ke státu o jakési výjimky z vyhlášek a zákonů, a stejně tak žádná intervence nějakého cizího MZ v jejich prospěch. :-/

4 2
možnosti
Foto

Zvláštní, že ta show mně zůstala utajena, ač jsem dřív vše hltal mnohem víc než nyní.

3 1
možnosti
MH

Souhlasím že jde o mnoho povyku pro nic. Akorát nevím, proč do toho pletete Evropskou Unii. Poláci nemají rádi Rusáky, tak ti to řeší jako provokaci a zakazují vstup, Češi, ti to řeší na blozích a Němci, ti to vůbec neřeší. Evropská Unie nemůže za všechny nešvary světa ačkoliv chápu,  že je vždycky snadné se o ni negativně otřít.

5 0
možnosti
JH

O tom taky píši. U nás se řeší věci, které by se vůbec řešit neměly. To co by se skutečně řešit mělo, o tom se cudně mlčí.

4 0
možnosti
Foto

Výborný článek.R^ Uděřil jste hřebíček na hlavičku, žel, stejně se těm hlavičkám nerozsvítí. Nebo vlastně ano, ale to už bude pozdě. Ale když vám nadávají do komoušů je to známka úspěchu. Oni ti křiklouni totiž nic jiného neumí. A pro demokracii by samozřejmě za rozdílné názory rádi věšeli. Až tady bude nová odrůda estébáků, tato verbež jim bude do roztrhání těla donášet. Udavačů měl český národ vždy dostatek.

4 5
možnosti
AS

A62d54a28m 22S98t90a27v63a

25. 4. 2015 13:23

"....socialisté vyjí....": především marxisti, i když se považují za kdovíjaké pravičáky. A najdou se tací i mezi feudály.

1 1
možnosti
JH

Vy vůbec nemáte pojem co je marxismus a liberalismus. Motáte to dohromady jako naši politikové, kteří se vydávají za pravičáky a přitom jsou marxisté. Tedy, všichni naši poslanci jsou marxisté. Nikoliv podle slov, ale podle činů, poznáte je.

4 0
možnosti
MJ

Ano. Hezký den. Ovšem socialistická Evropa , myslím tím Vaše ideologické zařazení slovo socialistická, s tím nemá co dělat.  To by se dělo stejně. Nebo Ameriku máte za socialistickou? Kanadu máte za socialistickou? Příčiny hledejte za oceánem. Zaoceánská "ideologie a propaganda" dělí naši společnost. A dochází to tak daleko,, že opět bude studená válka, opět se bude zbrojit, opět ( já je neslyšel) uslyšíte stejné projevy jako za vašich mladých let a opět jedna banda bude jásat a přihrbovat hřbety a druhá banda bude nemlich stejně. Vše pokryto nějakou ideologií a "vymasakrovanými" mozky.

3 1
možnosti
JH

V USA a Kanadě jsem nikdy nebyl, proto si nedovolím soudit. Přesto USA starých časů byly státem svobody. V současnosti si o tom dovolím pochybovat.

1 0
možnosti
VK

Zajímavé je, jak si svobodní notují s kovanými komunisty;-D

5 3
možnosti
VK

Ivane, to byl jen postřeh. nemusíte se hlásit jmenovitě;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik