Diskuse

Nikdo nic neví

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

To je jako na mně všechno? To jste tak zoufalej, že neumíte ani použít reagovat, nebo aspoň udržet vlákno ?? ;-);-)

0 0
možnosti
BL

Nikde ani zmínka o původu těch gangů, předpokládám,že je to islámská verbež...

0 0
možnosti
LP

tohle lidé jako vy a vám podobní kteří na vše musí nacpat islám asi ignorujete

Právě Švédsko a Dánsko mají podle listu The Local konstantně problémy s gangy, například Hells Angels, Banditos a přistěhovaleckými gangy. Skupiny mezi sebou bojují o kontrolu nad obchodem s drogami. Ve Švédsku jich působí asi 50 a policie v uplynulém roce a půl zabavila na 200 zbraní, z toho 50 automatických. V Göteborgu se odehrály desítky přestřelek, z toho velká část právě ve čtvrti Biskopsgaden, kde je řada lidí nezaměstnaných. Tyto přestřelky však mají oběti jen vzácně.

0 0
možnosti
BL

Souhlasím a nikde nepíšu,že ZA VŠE mohou imigranti z islámských zemí...

0 0
možnosti
LP

to je krásný jednoduchý svět. nikdy v evropě neexistovalo vyřizování si mafiánských a gangsterských účtů, vždy to bylo lidožravé multikulti a islám. tak prosté vidění bych také chtěl mít.

0 0
možnosti
BL

Jednoduché vidění světa budete mít nejspíš Vy, obávám se ale,že se Vám to velmi brzy vymstí.. Nebo jste již  připraven "jet" podle šaría??

0 0
možnosti
BL
BL

Pane Morbicere, samozřejmě, věřte čemu chcete. Ve Švédsku vládne asi ta nejpevnější varianta politické korektnosti v Evropě a ten "náhubkový zákon" je v platnosti někdy od Vánoc. Hledat to ale nebudu, již jsem to sem párkrát,myslím, vkládal. (do jiné diskuze). Policejní mluvčí asi nebude lhát, ale udělá případně vše pro to, aby skutečnost zahalila a zamlžila. Já netvrdím, že útočníci nutně volali při střelbě Alláh Akhbar a opravdu za tím mohou být třeba drogy. Nicméně bych vsadil na Somálce, Palestince nebo podobně. Každopádně s islámskými kořeny. Ve Švédsku není tradice držení střelných zbraní ve městech, stejně jako tam do jisté doby téměř neexistoval zločin znásilnění. Nyní jsou druzí !! na světě,hned za JAR (samozřejmě asi nemůžeme čekat přesná data z Indie, Nigérie apod..)

Ne, islámský terorismus není jediná hrozba, ani islámská kriminalita není jediná kriminalita ale- podle mně- jeto  hrozba zcela reálná a kriminalita má jednu z nejodpornějších podob. Za to, že zaplavili a zaplavují Evropu si můžeme samozřejmě sami..

0 0
možnosti
LP

Když si budete hledat trochu víc o tom znásilnění, tak zjistíte, že je to krapítek jinak, můžete začít tady 

https://www.facebook.com/stopnenavisti/photos/a.320414051502057.1073741827.319469851596477/329018913974904/?type=1&permPage=1

0 0
možnosti
JH

Já netvrdím, že to vím, ale někdo ty střelce viděl a policie se jich jistě ptala, takže musí alespoň vědět jak vypadali. Spíš si myslím, že policie toho ví celkem dost, ale z důvodů popsaných v článku, to nechtějí nebo nemohou říct, tak se zase mlží.

2 0
možnosti
AM

Jo, jasně, vy netvrdíte, že víte, ale požadujete, aby bylo řečeno, že to je terorismus a že za to může islám.

1 2
možnosti
AM

Miluju blogery. Takže zatímco mluvčí švédské policie přímo z místa ujišťuje, že nejde o  terorismus, Hlubek v Česku už ví, že to terorismus je.

Blahopřejeme.

1 1
možnosti
Foto

Když to neví švédská policie ani, podle vás, pan Hlubek, tak o co v tom baru vlastně šlo?

2 0
možnosti