Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Naprostý souhlas !!! Měli bychom se spojit a tlačit společně. 

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/c/458359/zijeme-uz-v-komunismu.html

Václav Husák - rollpa@atlas.cz

0 0
možnosti
JH

Jste mnohem tvrdší než já, ale v podstatě spolu souzníme. Mně ani tak nejde o mé zdraví, zničil jsem si je sám a v životě mám splněno, dva synové naprosto nezávislí na státu, dokonce produkující pracovní místa pro ostatní, jde mi o ty malé dětičky, které opravdu stojí za to zachraňovat. Důležitý je princip, který jsem poněkud obsáhle uvedl ve svém článku. Nic není zadarmo, vše něco stojí a lékaři si zaslouží být dobře odměněni. Problém je v té státní režii, tam se ztrácí, odhadem až 40% veškerých prostředků. V systému, mnou navrženém, by se to naprosto minimalizovalo, každá pojišťovna by si to hlídala a ve výsledku by měli všichni víc, než mají teď. Děkuji pane Husáku.

0 0
možnosti
AK

1) Jaké řešení byste pak navrhl tomu, kdo by na svém komerčním účtu měl 100 tis. a potřeboval operaci za 500 tis? Aby si šel půjčit do banky a dal do zástavy byt? Co když ho nemá?

2) Soukromá firma je skvělý hospodář - viz třeba hospodaření s vodou, kde platím už 95x tolik co v roce 1990 (kdyby stejným tempem rostla průměrná mzda, činila by 311 tis./měs.). Má to ve srovnání se státem jen jednu drobnou nevýhodu - nedoplatíme se.

Když občané Berlína cestou petice donutili město, aby si hospodaření s vodou odkoupilo zpátky, klesly ceny vody o 15% skoro okamžitě.

0 1
možnosti
JH

Asi jste nepochopil pojem pojišťovna. Vy když nabouráte  dům za 100 miliónů, tak to za Vás pojišťovna cvakne. Jenže naše zdravotní pojišťovny v podstatě pojišťovny nejsou. Jsou to jen výběrčí dalších daní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik