Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Hlubku, jak to vypadá, máte obrovskou radost, že se konečně na tom prohnilém západě něco pokazilo. Není sice jasno, co bylo příčinou, zda silný vítr který, jak se píše v reportáži kterou jsem níže postoval, vanul nad stadionem toho dne, nebo šlo o šlendrián nebo o únavu materiálu spojovacích šroubů. Mohlo se taky stát, že do té tabule prostě někdo vrazil. Stávat by se to nemělo, ovšem jestli budete psát o každém podobném drobném problému na celém světě a dokládat na nich jak je ten západ špatný a nedokonalý, pak to o používáni selského rozumu moc svědčit nebude.

3 0
možnosti
JH

Vidím, že nenajdu příznivce, jelikož píši příliš složitě a většina národa mi nerozumí. Mne to tak ve škole učili a tento styl používá i většina renomovaných autorů knih. Já nejsem ani autor ani knih, ale mám určitý sloh, který zastírá jednoduchým naprosto prostou myšlenku. Ať je to výsledková tabule nebo velkoplošná obrazovka je naprosto irelevantní, důležitý je šlendrián, se kterým byla tato zbudována. Já jako řemeslník si toto dovolit, tak mne zavřou až zčernám. Gloriola západních firem coby záruky kvality je dávno pryč, ti Afghánci a Somálci to prostě po západoevropsku neumí a nesmí se jim to říct.

0 3
možnosti
MM

Vy si děláte legraci, že jo?

1 0
možnosti
JH

Za komunistů jsem měl ředitelku základní školy, která se jmenovala Mudrová, tenkrát jsem nesoudil jaký byl její politický názor, ani mne to nenapadlo, jelikož jsme měli všichni, z donucení, stejný názor. Dnes nám její jmenovci, či potomci vnucují ten jejich, jediný, správný, stejný názor. Kam jsme se za padesát let posunuli?

0 0
možnosti
Foto

Trošku mi připomínáte radio Jerevan. Žádná část velkoplošné obrazovky nespadla. Spadla výsledková tabule, která lehce, zdůrazňuji lehce zranila 3, slovy tři diváky, kteří poté po svých, si ši nechat ošetřit škrábance.

https://uk.eurosport.yahoo.com/news/french-open-debris-falls-fans-tsonga-nishikori-play-150736667--ten.html

3 0
možnosti
PK

Na Vašem selském rozumu je určitě kus pravdy. Ale ponecháním šestiměsíční záruky by byla situace ještě horší. Ale proboha zvažujte zda je program Vaší milované partaje reálný nebo je to spíše "náboženství".

0 0
možnosti
PK

P49a66v47e15l 12K13u38l33a

2. 6. 2015 22:59

Možná i to náboženství je reálnější :-/:-)

1 0
možnosti
KV

Kdyby se o tom napsalo, tak to by vrhlo špatné světlo na soudruhy ze Západu. A to se nesmí stát !

0 2
možnosti
MM

Jasně, kus plechu o velikosti postele byl stržen poryvem větru a lehce zranil tři diváky. To by "soudruhy ze Západu" zdecimovalo! :-/

1 0
možnosti