Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

"Byla a je poptávka po tomto typu služeb, tudíž jí pan Valenta využil a jeho firma prosperuje, pokud by poptávka neexistovala, zkrachoval by. Jakou to má souvislost s morálkou mi není jasné."

Myslíte, že poptávka legalizuje nabídku?

1 0
možnosti
RM

Pane Hlubku, obavam se, ze kandidatura a nasledne zvoleni pana Valenty ma hlubsi souvislosti nez ktere v blogu - na prvni pohled logicky - popisujete. Nevim, zda pochazite z kraje, ve kterem pan Valenta kandidoval - ja ano a imperium zvane Synot z povzdali sleduji nejaky ten rok. Chtel bych v prvni rade konstatovat, ze si pan Valenta sve vitezstvi v senatnich volbach koupil a to do slova a do pismene, od A do Z. Pan Valenta postavil svuj byznys nejen na nestesti druhych, ale predevsim na neschopniosti statu problematiku hazardu po desitky let ucinne regulovat a hlavne danit. Pan Valenta prostrednictvim sveho nadacniho fondu nasypal do jiste uzitecnych veci v ramci Slovacka stovky milionu. To je urcite bohulibe, otazka je, zda umysl charity byl cisty jako lilie (chcete-li vino) - pokud by penize nesly do nadacniho fondu, musel by je - zjednodusene receno - odvest statu. Na zaklade argumentace touto "charitni" cinnosti pak pred volbami pan Valenta spustil na ceske pomery nevidanou masazni kampan, kdy volebni kampane zavedenych politickych stran jsou proti teto smesne miniaturni.

Vsimnete si, ze nanaznacuji ve svem textu, zda je to dobre nebo spatne, moralni nebo nemoralni. Jenom chci konstatoval, ze uhlu pohledu na konkretne tuto zalezitost je mnoho a kontext vcetne souvislosti je velmi siroky. Pan Valenta je jiste vazeny pan, ktery pro nas region udelal strasne moc .. na druhou stranu bych si na to, ze v Senatu bude vice hajit verejny zajem Slovacka nez svuj byznys, nevsadil ani zlamanou gresli. Ani nevite, jak rad bych se pletl.

0 0
možnosti
JH

Z regionu nejsem, ale je z Vás cítit předběžná nedůvěra a podezřívavost, ačkoliv sám uznáváte, že pro region udělal dost. Mám obavu, že pokud by Zlíňáci stejně přistupovali k Baťovi, nikdy by na něj nemohli být hrdí, jako jsou dnes.

0 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik