Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I20v34o 71C13i94l29i34c40h

31. 10. 2014 20:34

Souhlasím s tím, že není třeba žádného zákona či zakazování, BESIP by neměl navrhovat jakékoli zákazy, jeho práce je osvěta (když už teda takováto organizace vůbec "musí" být). Nechť vysvětluje, že chodec v noci na silnici není příliš vidět a když jede auto i v protisměru, tak není vidět vůbec. Nechť vysvětluje, že jezdit s tankovým průzorem je velice nebezpečné nejen pro osádku auta, ale hlavně pro okolí. Nechť vysvětluje, že sníh na střeše udělá řidičům za mnou velice nepříjemnou bílou tmu ve stylu vánice, že může na auto za mnou i spadnout a oslepit je zcela anebo naopak při brzdění může sjet na moje čelní sklo a oslepit naopak mne samotného.

0 0
možnosti

Vymýšlet speciální zákon na zamrzlé přední sklo je nesmysl, na to zákon dávno je. Úlohu Besipu bych viděl v osvětové kampani a úlohu Policie, aby postihovala blbečky, co jezdí a nic nevidí.

Sám jsem viděl několik odstrašujících případů: Na Barrandově porazila ráno řidička sloupek se značkou na ostrůvku uprostřed ulice. Vylezla z auta, koukala jako vejr, co se stalo a pak hned šla a odrbala totálně zamrzlé čelní sklo. Kdyby ji nezastavil sloupek, tak po 100 metrech dojela ke křižovatce s hlavní 4-pruhovou silnicí!

Jednou večer jsem potkal ve městě auto, jelo podezřele pomalu, přední sklo totálně neprůhledné a uvnitř seděl chlap, co jel evidentně z hospody. Naslepo, no koukal tedy bočním okénkem. Kdyby měl před sebou traktor, tak do něj najel....Takže na někoho je i buzerace málo...

0 0
možnosti
LM

Tahle socialistická Evropa je jednou ureguluje a uzakazuje k smrti.

1 0
možnosti
PV

Většinou jsem s vámi zajedno,:-) ale BESIP není zbytečná organizace. Za 40 let existence se naprosto prokázala prospěšnost, vždyť přeci každý ví, že prevence, zvláště prevence dětí, je nezastupitelná. Divil byste se, co všechno děti neví a doma jim neřeknou.

Na druhou stranu nemůžu schvalovat buzeraci, ale na to je BESIP malý pán, aby schvaloval tyhle dopravní zákony. Samozřejmě souhlasím s vámi, že i když se mě to netýká, musím štěkat proti nesmyslu. To je v pořádku, protože až se to bude týkat mě, bude už pozdě. 

Taky jsem přehlížel odtahování vozidel (byznys města ve spolupráci s jednou podnikatelskou skupinou), než mi odtáhli vozidlo z parkoviště. Parkoviště, od slova parkovat, jak je možné, že občané souhlasí, když jim tam jednou za 14 dní zakazují parkovat? Rozhodla to radnice a že je to nesmysl, to nikoho netrápí.

0 0
možnosti

V USA se každý týden čistí silnice, je tam vždy napsáno, který den a když tam necháte auto, odtáhnou ho. Jednou za 14 dní uklidit parkoviště není vůbec špatné a navíc se tím vyřeší vraky, které na našich ulicích hnijí mnohde roky.

0 0
možnosti
MP
Foto

už se mně zajídají ty neustálé příkazy a zákazy

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik