Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc dobre, moc vystizne a jeste vice pravdive. karmaR^R^

2 0
možnosti
JH

Píši u svého článku to, co tam vůbec nepatří, chci se obrátit na pana Briatského, ačkoliv  s jeho článkem v podstatě souhlasím, nesouhlasím s nepovolením diskuse. Je to jeho volba, nechce slyšet oponenty. Taky se obracím na pouhé čtenáře. Vůbec to není o mne. Proč dáváte karmu zbabělci, který nemá odvahu reagovat na vaše názory?

1 0
možnosti
Foto

Karma.

(Někdy to na mne až působí dojmem, jako by socialisté, původně se vymezující vůči sobectví, s léty své směrování naprosto obrátili.)

1 0
možnosti
MM

Člověk je družný a to z něho nikdo nevymaže. Záleží na směru, kam tu družnost udát. Otázka, co po této zemi člověk chodí.

0 0
možnosti
MM

Zkusím zajít ke skutečné dřině o sto let zpátky, kdy se člověk opravdu nadřel, nachodil pěšky a tak činil až do své smrti, protože žádné sociální požitky a důchody neexistovaly. Volný čas téměř žádný. Technilogie páry proživala svůj vrchol. A dnes? Mikročip je čím dál mikrovatější až zmakrovatěl a udává tempo technologii. Veškerá lidská práce se dá nahradit technologii, která vytváří ekonomické zisky a člověk najednou má spoutu volna, a sociálního zajíštění, ale hlavně už nedře až do své smrti, aby přežil. Pane Hlubku, tomu se říká pokrok, který mám nabízí sociální zajištění a sviští mílovými kroky. Nějak patříme do civizace, která má spoustu času a někteří, co na to nemají, neví co se sebou a co s tolika času bude činit, tak vyúživá všelijaké fígle, jak nad společností vyzrát a chová se jako jeziňka. Bohužel, člověk už je takový, jak si vše zjednodušit, zlehčit a aby na tom co nejvíce vydělal. Toliko málo k sociálním záležitostem.

To proto základem každé společnosti je etika a morálka. Jen si vzpomeňte, jak Václav Klaus co by minist financí prohlásil, že neví co to jsou špinavé peníze a šel ještě dál, že nás trh vychová a neviditelná ruka trhu povede. No a kám nás to dovedlo?

0 6
možnosti
JH

V podstatě s Vámi souhlasím, ano je to pokrok, ale proč potom je hlavním tématem socialistů nezaměstnanost? Na druhou stranu mikročipy a všelijaké elektronické vychytávky žádné hodnoty nevytvoří. Nevypěstují Vám brambory, neudělají elektroinstalaci, nespraví pokažený odpad, ani Vás nedopraví z místa na místo. Snad později až naši potomkové vymyslí a dovedou k dokonalosti teleportaci. 

Pokud se týká pana Klause, neřekl, že nezná špinavé peníze, řekl, že peníze nejsou onálepkovány a je velmi obtížné rozlišit odkud pocházejí. Zkreslený výrok se stal mantrou socialistů a metlou na Klause a to jsem jej nikdy nevolil.

8 0
možnosti
MP

Kdyby se politici skládali jen z podnikatelů, kteří samo založí firmu a dávají lidem práci, aniž by pobírali dotace, byla by nezaměstnanost cizí slovo a platy by rostly.

4 0
možnosti
MP

Autore, ne přesto, ale právě PROTO je tolik lidí volí! Mluvíte mi z duše. Karma.

3 0
možnosti
JH

Teď poslouchám skladbu Carlose Santany, která se jmenuje Evropa. Paráda, škoda, že Evropa již taková není.

2 0
možnosti
JH

A teď Child in Time. Kde jsou ty časy?

0 0
možnosti
Foto

Socialistické myšlenky nakonec vyhladí podstatnou část populace a ještě si dovolí tvrdit, že to tak lidé chtějí.

9 0
možnosti
RM

Škoda, že tu pracovitou.

5 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik