Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Milý pane, patříte k těm, které si vždy rád přečtu (i ty blbosti). Nicméně i ve Vašich "blbostech" lze nalézt moudra. Také mne trápí úbytek svobody a zdravého selského rozumu. Chápu Váš povzdech. Na druhou stranu všechno zlé je k něčemu dobré. Lidé přejdou do místní šedé ekonimiky, nezávislé na státu (směna něco za něco a my burani na venkově na tom budem líp). Nebo nás všechny zavřou?

0 0
možnosti
JH

Mnohdy se zamýšlím sám nad sebou. Je mi zapotřebí házet v šanc veřejnosti své názory, kterými je stejně pohrdáno? Někdy se mi něco podaří a někdy se mi nepodaří vůbec nic. V životě se mi většina věcí podařila, mám úspěšné syny, jako senior jsem naprosto spokojen, zdraví mám přiměřené věku, dobře vidím i slyším a šťastný jsem, když se mi daří práce. Psaní blogů se mi stalo drogou, někdo luští křížovky, já píši články. Děkuji za Váš názor, vyvolal mi teplo v duši. J

0 0
možnosti
JH

J94a52n 63H80a61n77á58k

15. 6. 2015 20:49

Furt to samé dokola. Pro Vás prostě existuje jen socialista, které je stejný jako nacista a komunista, pak dlouho nic a pak Svobodný.

Svobodní jsou extrémisti s čistou demagogií, ale to Vám asi nevysvětlím :))

Každopádně hodíte se k nim. Jeden Svobodný voliče nazývá otroky a otrokáři, Vy 80% voličů považujete za hloupé.

Jinak nedávno jsem tu někde viděl náznak, že snad budete za ně kandidovat, tak bych Vám doporučil značně změnit projev na konkrétní témata, nikoliv na populistické tlachání o všem a o ničem. To už i kobliha udělá víc muziky. Takhle to působí jako nekonečně frustrovaný a dle Vás, podprůměrný osmdestátiprocentní.

Hezký den

0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, ty koblihy jsou pro vás.  Po dlouhém fungování na tomto světě jsem dospěl k názoru, že převážná většina lidí, alespoň na tomto kontinentě není schopná žít ve svobodném prostředí, bez šikanující vládní moci. Ty "sociální jistoty"  jsou pro lidi důležitější než reálná svoboda.  Zapomínají ale na dávnou poučku, že ten co prodá kousek svobody za kousek jistoty dříve či později přijde o obojí.

1 0
možnosti
MC

Napsal jste to na základě vašeho přirozeného intelektu. KarmaR^ Škoda, že tomu rozumí jen ti co opravdu touží po svobodě a zodpovědnosti. Další karma za lidi, kteří dokáží být svobodní, "Svobodní".R^

2 0
možnosti
MD

Je to smes. Jsou tam dobre veci, ale i ty dost diskutabilni a mozna 'trochu dal'.  Pro ty dobre, je tech diskutabilnich a 'dal' skoda.

0 0
možnosti
JH

Ano, já to vím a proto jsem to uvedl i v textu. Píši rychle, mozek rychlejší než ruce. Pokud bych psal knihu, dal bych si víc záležet. Děkuji za názor. J

0 0
možnosti