Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Západní státy po WWII získaly svou prosperitu díky sociálnímu státu atd.

1 0
možnosti
Foto

Eminente! R^

Popisujete naprosto přesně metody Fabiánského socialismu. Krůček za krůčkem, kolečko po kolečku.

0 0
možnosti
VJ

Obávám se, že jim to nedojde. Syndrom žáby v ohřívané vodě. A my se ale uvaříme taky. Kverulanti pitomí.

0 0
možnosti
Foto

Nene. Taky je zde syndrom žáby v mlíce. Tak dlouho se snaží zoufale plavat, až uplácá máslo a vyskočí.

0 0
možnosti
SB

Nové země že na to měloy upozornit?

A co jiného dělal Klaus? Dočkal se za to šílené mediální masáže proti vlastní osobě, výsměchu, okázalého zařazování na okraj společenství prezidentů a premiérů.

Upozornit někoho na něco nebo poučit někoho o něčem může člověk pouze v případě, že ten druhý je ochoten se nad příslušnými tvrzeními a argumenty alespoň zamyslet. Jinak platí, že komu není rady, tomu není pomoci.

3 0
možnosti
FD

Pouhé vylíčení Vaší představy,že to tak bylo,ale ono to bylo trochu(možná z 95 %) jiné.

0 0
možnosti
Foto

Ppohádka o dobrém kapaitalismu, který byl zničen infiltrací zlým plíživým socialismem se hezky poslouchá, avšak neodpovídá realitě. Prostý kapitalistický systém může fungovat cca 40 let, jakmile však otcové zakladatelé zestárnou a chtějí důchod, systém bankrotuje. Proto režim tiskne nekryté bankovky a zadlužuje zdánlivě všechny, ve skutečnosti však jen ty dole, kteří nemají přístup ke zdrojům. Nakonec vše řeší válka, která prosté dlužníky eliminuje. Pokud válka nepřijde, vznikne EU, už jsem vyčerpal délku příspěvku, takže pokračování příště !EU

1 1
možnosti
MB

Autore, podle mého názoru se hodně mýlíte. Cenzuru máme i tady a nyní. Od jednostranného informování o dění na Ukrajině až po neustálé vyzdvihování imaginárních zásluh velkého dramatika, aristokratické žoviálnosti hajaji a neustálé kritizování Zemana.

Za druhé - krize na Západě je krizí z nadvýroby. Stále se musí hledat nová odbytiště. Pokud se nenajdou, tak vznikne armáda nezaměstnaných. Řešení je vedení válek. Snad alespoň v tomhle se mýlím.

3 2
možnosti
JH

To co píšete v prvním odstavci je podstatou mého článku a myslím, že to tam je jasně zmíněno. Druhý odstavec je kopií učení socialistické ekonomie, kterým nás komunisté častovali 40 let. Podrobný rozbor bych raději nechal fundovanějším.

2 0
možnosti
OP

Kapitalismus kontra socialismus je ohrané klišé. Podstata tkví v přesunu bohatství do majetku 1% světové populace, které je přesvědčeno o tom, že je oprávněna řídit svět, rozkrádat nerostné bohatství chudých zemí a zakládat požáry, kde se jim to hodí

4 0
možnosti
SB

Autor článku o voze, Vy o koze. I kdybychom připustili Vaši tezi, že rovníkové rzemě jsou krutě vykořisťovány, tak to nesouvisí s tématem článku, ve kterém se autor zamýšlí nad tím, jak se žije uvnitř EU a jak státy EU se svým bohatstvím nakládají.

0 1
možnosti
RE

Ano, svět je jedna veliká žumpa s dobře natřeným víkem. To víko představuje cca 30 tzv. ,,vyspělých zemí", kde se nic nevyrábí, jenom řídí a je závislé na produkci žumpy. Tlak v žumpě stoupá a víko brzo ulítne!:)

2 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik