Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Nejsmutnější na tom je ta nevzdělanost lidí. Historie nám ukazuje tolik "krásných" příkladů (NDR vs. NSR, Severní vs. Jižní Korea, atd.), ale lidé né a né to vidět, pořád budou hlásat silný stát, který lidi vede za ručičku od kolébky až po hrob.

3 0
možnosti
Foto

Co dodat? Snad jen: R^

1 0
možnosti
Foto

nebylo snad známějšího podnikatele než Henry Ford, který se zaměřil cíleně na podporu sovětského Ruska a nacistického Německa.

0 0
možnosti
ZJ

Tedy- pane rybáři Hlubku ..... dal jsem si dnešní ráno závazek,že nebudu komentovat,ani reagovat na žádný článek,poněvadž jsem dospěl k názoru,že plácám občas hlouposti!Na Váš článek se ale NEDÁ NEREAGOVAT!

Udělám to jednoduše ... zvoláním ,, HEURÉKA - zdravý rozum v českých a moravských končinách ještě NEVYMŘEL"R^

I když - na druhou stranu - u Vás mě to VŮBEC NEPŘEKVAPUJE;-)

4 0
možnosti
DK

Dobrý den, Váš článek mě nadchl. Ne že bych souhlasil úplně ve všem, ale téměř ano. Jsem členem ods a nestydím se za to, bohužel bylo u nás spousta ne zrovna poctivých lidí jen doufám že se u nás blýská na lepší časy, ono nám již nic jiného nezbývá. Snad jsme poučení a snad lidé pochopí, že to se zjednodušením zákonů myslíme vážně viz návrh na zrušení daně z nabytí nemovitosti a snad další budou následovat. Nasekalo se spousta chyb a bohužel  někdy i právem jsou nám vyčítána a je tedy na našich zástupcích aby ty chyby napravily. Doufám tedy, že časem ods posunete doprava, tam kam patří. Jen se obávám, že v tomto státě to opravdu nebude jednoduché. Doufám, že si to přečte i někdo vlivnější než jsem já.

Jinak samozřejmě karma.R^

2 0
možnosti
JH

Já jsem nebyl členem, ale dlouho jejím voličem. Žel, musím Vás zklamat, ODS se již nikdy nezvedne. Jeden podraz na voliče se zvýšením daní jim dokonale stačil. Hloupí dali hlas ANO, mezi ně počítám i svého syna a to mne nejvíc sere. Beru to jako své osobní selhání, ačkoliv on je svéprávný a může si volit koho chce.

9 1
možnosti
IM

I52v86o 43M45i44l80d78a

31. 3. 2015 15:27

karmu dát nemohu - s.cenzor mi to už nějaký čas nedovoluje -, přesto souhlas s asi 95% textu. osobně bych volil lepší jazyk a jako slezský moravák jsem až háklivý na čecháčkoismy typu "ptáčkové umějí", těch je v textu bezmála jako ve zprávách na NOVĚ!!!, celkem ale převládá pocit z poměrně reálného vidění světa a údiv nad zveřejněním v BABIŠ-PRESSu

0 0
možnosti
JH

Ivo, kde jste tam viděl ptáčky? Já jsem taky Slezský rodák a dokonce tam stále bydlím. Pokud máte lepší jazykovou dispozici, dejte ji najevo v nějakém blogu.

0 0
možnosti
JJ

Vždycky mi vrtalo hlavou, jak je možné, že moje babička byla celý život v domácnosti, a přesto děda, obyčejný kovodělník, dokázal za Rakouska postavit dvojdomek pro sebe a pro svoji sestru.

Časem mi došlo, že v R-U byl den daňové svobody počátkem února, kdežto dnes je někde v červnu. Když k tomu připočtu tehdy neexistující povinné poplatky, dnešní dvojí i trojí zdaňování zboží a služeb, tak mi vychází, že člověk odevzdává na oltář "vyspělé společnosti" minimálně 75 % svých příjmů.

Proto s vámi naprosto souhlasím a dávám karmu.

5 0
možnosti
MP

Taky nikdo nikoho nenutil, aby přispíval na živení cizích osob, pokud sám nechce.

0 0
možnosti
JH

J96a66n 21H44l31e66d10í84k

31. 3. 2015 15:05

souhlasím,  chybí nástin, jak z těch ho...  - ven

-- jelikož obyvatele nelze vyměnit--- tak volby nepomohou

0 0
možnosti
JH

To je ten největší problém. Buď budu hnusný a řeknu, že apokalypsa nebo budu tápat. Takže, fakt se mi nechce tu jedinou možnost říct na plnou hubu.

1 0
možnosti
Foto

Celkem souhlas, i když jsou tam věci, se kterými moc nesouhlasím (.....průseru. Kosovo, Irák, Afghánistán, Libye, Ukrajina.) R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik