Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

0 0
možnosti
RM

Také si myslím že Klausova petice měla být jiná.

Současná situace je totiž jasně jedním z dalších stupňů "Střetu civilizací" tak jak jej definoval ve své knize Huntington. Klaus jako poměrně chytrý a sečtělý člověk by toto měl jasně rozeznat. Proto mě velmi mrzí, že v Klausově petici není ani zmínka o dělení imigrantů na Muslimy a ostatní nebo alespoň decentněji zabalená zmínka o odlišnosti kultur.

Západní civilizace čelí ztrátám území a na mnoha svým hranicích a imigrační politika by měla mít především jeden hlavní cíl - tyto ztráty zastavit.

Ale i přesto jsem petici podepsal.

1 0
možnosti
MR

Klaus v prvé řadě bez odkladů podepsal Lisabonskou smlouvu, přestože měl řadů důvodů, proč to neudělat: 1) Byla v přímém rozporu s referendem o vstupu do EU, kde se akcentovalo právo veta 2) Volby vyhrála ODS, která ve volební kampani slibovala zastavení LS a pak udělala pravý opak. 3) LS byla v čr parlamentu schvalována ve zrychleném režimu přestože k tomu nebyl důvod, nebyla povodeň nebo jiná katastrofa vyžadující schválení LS. Přesto nedostál své povinnosti hlídat demokracii v čr a nezdržel podpis ani o půl roku do dalších voleb. Bylo mu milejší koryto, které by při zdržování mohl ztratit. Tedy nelze od Klause očekávat nic účinného. Nicméně petici jsem podepsal.

1 0
možnosti
JH

Máte pravdu, nakonec podepsal, ale nechtěl byste být v jeho kůži. Byl terčem posměchu a nevraživosti z celé EU, ale i u nás. Ještě byl jeden rebel, teď si nejsem jist, zda to bylo Irsko, ale Klaus byl nakonec úplně poslední. Po bitvě je každý generálem, mohl zabránit přijetí LS, ikdyž si myslím, že by se to stejně nějak obešlo i kdyby nepodepsal. Tenkrát to mělo být pro nás prvním, velkým varováním a již tenkrát se mělo o vystoupení z EU uvažovat. Dnes máme na krku důsledky LS a situace se stává neudržitelnou.

0 0
možnosti
KC

Autor blogu by se neměl podceňovat. Přečetl jsem si několik jeho blogů, jsou slušné a věcné. I člověk bez vyššího vzdělání může dospět k moudrosti.

4 0
možnosti
VK

Když jsem se dozvěděl o Klausovi a jeho petici, upřímně jsem se rozesmál. Politik, který celou svou politickou kariéru důsledně ignoroval vox populi, na sklonku života sepisuje petice.;-D

1 5
možnosti
Foto

Inu, zviditelnit se je třeba.

Kdyby V.K. chtěl sám emigrovat, nevím, která země by jej přijala s otevřenou náručí. Tedy, o jedné bych věděl ....

0 0
možnosti
JS

Karma R^

Zde je petice za referendum o vystoupení z EU, budu rád, když ji taky pomůžete šířit :-)

http://narodnidemokracie.cz/wp-content/uploads/2015/07/petice_celek.pdf

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik