Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...myslím že váš odhad 30 % peněz ztracených při přerozdělování je ještě nízký....

1 0
možnosti
JH

Asi ano, jsem trochu idealista.

1 0
možnosti
JS

není potřeba vymýšlet vymyšlené. Základní zdravotní péče lze definovat, lze ji platit z daní. Cokoliv nad to lze řešit různě, varianta čr je asi nejdebilnější na světě. Taky nejplýtvavější na světě. Něco by se s tím, místo strašení mělo udělat. Ten chaos vyhovuje politikům, tak straší, aby se to nemuselo měnit. BuBuBu chudí na to doplatí. Dnes na to doplácí nejvíc, ale to vám nikdo neřekne.

Poznámka na závěr. Obchodníci si nemohou určovat ceny. Ceny jsou jim určeny bez ohledu na skutečné náklady. A pak existuje část vyvolených, kteří mají ceny dle svých  přání. Výdělek ale jistě nepoužívají pro klienty. 

Blbý je, že rok od roku se to horší, další hřebík do rakve zatloukla úhradová vyhláška 2014 a ministr Holcát. Nahrávkou Motolu a těm nejlépe placeným.

Tak si to nějak přeberte.

1 0
možnosti
Foto

R^ Karma a děkuju za to, že lidé jako Vy stále ještě existují.

2 0
možnosti
JH

Děkuji, myslím, že jich existuje mnohem víc, ale nemají odvahu jít se svým názorem na trh. Zejména je to škoda od širšího vedení strany Svobodných.

0 0
možnosti

"Pro ty, kteří nechtějí nebo nemohou, z finančních důvodů, pojištění uzavřít by bylo k dispozici oněch, výše zmíněných, 60 mld. vybraných na spotřebních daních. Samozřejmě jen na nejnutnější ošetření..."

Jak byste charakterizoval nejnutnější ošetření? Co třeba léčba rakoviny? Nebo přišití uřezaného prstu? Nebo léčba alergií? Astmatu? Takže ti co nemohou platit zdravotní pojištění (a že jich bude víc než dost) budou umírat? Tak doufám že toho se nikdy nedočkám.. Nejspíš jste se inspiroval v USA, opravdu mi nepřijde že by tamní zdravotnický systém byl ideální, ideální není ani u nás, ale místo zefektivnění navrhujete něco co je pro mě zcela nepřijatelné..

1 2
možnosti
JH

Lidé se rodí a umírají. Ostatně všechny organismy. Každý z nás má jiné genetické dispozice, jiný životní styl, jiné schopnosti. Nemoci byly, i fatální, a budou. Otázka je, zda musíme všechno za jakoukokoliv cenu držet při nedůstojném životě..

2 0
možnosti
FV

Opět nemohu jinak, než dát velikánskou karmu R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik