Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S Vámi je legrace, ale nerozumím Vám. Ve své besídce pod mým článkem máte dvě chyby v interpunkci. Jednou mi píšete „Kulíku, již druhé slovo je pravopisná chyba.“ — Ale to je slovo mě v perexu nebo říkat v textu. Podruhé píšete „Již druhé slovo v nadpisu je pravopisná chyba.“ — Ale to je slovo ke. Vy neumíte ani počítat?

A z těchto svých pozorování inferujete, že jsem blb.

0 0
možnosti
JH

Já nejsem až tak soutěživý typ jako Vy. Ale udělejme soutěž. 6.4. zveřejníme,každý z nás,  jakousi svou tvorbu. Kdo bude mít méně pravopisných chyb, ten vyhraje. A bude skutečně sranda.

0 0
možnosti
MP

Neumíme si vážit poctivých a šikovných řemeslníků. Živit se prací svých šikovných rukou je jaksi pod úroveň nebo co. Opravdu tomu přestávám rozumět. Každý chce být vystudovaný (rozuměj "mít školu" a papír). Když nutíte ke studiu člověka, který na to "nemá", tak se hned projeví nějaké ty "dys" a "ismy". Řekla bych, že se dokonce rozvinou.

Těm, kteří by byli manuálně šikovní, nějaké studijní tlaky uškodí. Uškodí se i těm studijně nadaným, protože jsou bržděni a jejich "glejty" jsou mnohdy znehodnoceny.

Umí dnes někdo vyléčit autistu, dyslektika, dowňáka? Ne. Tak je prostě vychovávejme bez předsudků, dejme jim možnost rozvinout to nejlepší a nechtějme je za každou cenu integrovat, jen aby se integrovalo.

K článku: když si řeknu, že zahodím nějaké ty servítky a hubomedomazy, tak to vyjde asi jako u VásR^.

3 1
možnosti
MS

Nedávno jsme ještě děti fackovali, před třiceti lety mlátili rákoskou, před padesáti lety je řezali potěhem, před sto lety na ně brali důtky a za dob lovců mamutů vyháněli nezvedené potomky z tlupy na mráz. Tak nějak mi z toho vychází, že čím dále do historie, tím méně naši předkové věděli. O všem, tedy i o různých neduzích. :-P

1 0
možnosti
JS

Nejslavnější autistka je Saga Norén. Kriminalistka ze švédského seriálu Most. Zlatá žena. :-)

0 0
možnosti
VC

Autista je tzv. vývojové mentální postižení projevující se abnormální sociální interakcí, stálými opakujícími se vzorci chování a narušenými komunikačními schopnostmi.Je to neštěstí. Sleběji postižení ovšem mohou zastávat i funkci v Evropské komisi (Špidla) Autisti mouhou být i velmi dobří matematici, nebo fyzici. Zvýšený výskyt atismu je dáván do souvislosti se zvýšeným požíváním glutamanu sodného. Soužití s autisty klade velký nárok na trpělivost jejich okolí. Tato shovívavost a trpělivost se nám bohužel často nedostává.

5 0
možnosti
Foto

Nejvíc postižení jsou ti, kteří se domnívají, že někoho živí (svou prací?). Někteří lidé jsou živi z autistů. Někteří další jsou živi z lidí, kteří jsou živi z autistů (místo "autistů" lze dosadit leccos dalšího). Všem by se nám nejspíš ulevilo, kdyby všichni ti "pracanti" a "živitelé" brali někde v koutku sociální dávky a do ničeho se nepletli.

2 0
možnosti

Naprostý souhlas, za nás nic takového neexistovalo.  Děti byly vychované.  Když bylo potřeba, tak jsme sem tam nějakou chytili a bylo. 

Dnes se omlouvá naprosto všechno, kdejaký nevycválaný a nevychovaný

zmetek. :-(

4 1
možnosti

Dnes se každý zaškatulkuje. Za nás byli dobří a špatní, chytří a hloupější, teď má všechno svou nálepku. Znám lotra, ale on prý za to nermůže, prý má potvrzenou jen "hraniční poruchu osobnosti".Za nás by to byl prostě lotr. Chápu i proto  pana blogera, jak to myslí.

2 1
možnosti
ZJ

Někde jsem nedávno četl,nebo slyšel - už nevím - že najít dnes dítě bez ,,diagnozy" je takřka nemožné:-/! Skoro všichni rodiče i prarodiče mají tak potřebu umetat svým následníkům cestičky s představou,že tím dosáhnou snáze jejich budoucí úspěch a štěstí:-(! HOUBELES !

A Vám pane rybáři Hlubku uděluji - jak už tradičně - další karmu R^

3 0
možnosti
Foto

Čtyři chyby v interpunkci, jeden překlep. Text není nekorektní nebo kontroverzní, je prostě blbý. Když pisálek neví, co je autismus, ať o něm nepíše. Jak jsem zlomyslný, tak bych mu přál autismus jako bič. Ale už je pozdě. Tak aspoň alzheimera.

4 11
možnosti
JP

Čtyři chyby v intepunkci! To je skoro hrdelní zločin.

4 0
možnosti
RT

Chtěla jsem vyskládat nákup u poklady,bránil mě v tom chlapeček,který tam postával.Tak jsem ho požádala jestli by byl tak hodný a mohl se posunout.Kluk se rozeřvala a začal mě mlátit kabelou.Jeho matka stojící za pokladnou se na mě obořila,že je to autista.Křičela přes celý obchod.Kdo tady autista byl doopravdy netuším.

5 0
možnosti
KLS

Ano, přesné, také mám pocit, že dnes každý nevychovaný fakan je autista. A panu Hlubkovi karma!R^

7 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik