Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I37v73o 17C74i71l28i10c97h

26. 11. 2014 23:42

Máte mne na svědomí ;-( Jen a pouze díky Vám jsem toho zmateného socialistického etatistu začal bedlivěji sledovat :-/ Jeho nový slint "Pravicový omyl:menší sociální dávky nedělají prosperitu podnikatelů" je taková snůška lží a demagogie, že mám opravdu velké nutkání ten jeho demagogický blábol dopodrobna rozebrat. Doufám, že na to o víkendu najdu čas (já holt musím pracovat, abych uživil vlastní rodinu a 150 cikánů), protože tohle je opravdu velice slušné sviňstvo ;-€ Fakt naopak také je, že silně pochybuji, že by mu to někdo sežral, byť by to byl třeba úplný tupec s papíry na hlavu bez volebního práva.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas! Na jeho blog jsem párkrát mrkl a stačilo. Stálo by za to vypsat soutěž o největšího ...  to slůvko by mi smázli.

0 1
možnosti
MS

Vy si s těmi hysterickými výkřiky nedáte pokoj? A zase jste se unáhlil ;-D

3 2
možnosti
LN

..myslím..že tentokrát to až tak na škodu není....

3 1
možnosti
LN

..pan Pillmann se rychle zařadil na seznam lidí...které v zájmu zachování si duševnáího zdraví....prostě nečtu

8 2
možnosti
JH

Omlouvám se všem, tento článek vůbec neměl vyjít na veřejnost, jelikož jsem se dopustil chyby a nenašel v drobném textu pod fotografií e-mail pana Pillmanna. Takže to berte jako omyl a panu Pillmannovi napíši svůj názor přímo. Zasloužím antikarmu.

5 1
možnosti
LN

...neberte to tak vážně...některé "spisy"...si zaslouží být p.t. čtenářstvem přehlédnuty....

5 0
možnosti
Foto

I74v79o 45C50i80l69i43c79h

23. 11. 2014 21:26

Škoda za upozornění, jinak bych ten blábol ani nečetl. Nedivím se, že neotvírá diskuze, on by mu tam totiž někdo mohl rozšlapat ty jeho bábovičky stejně jako panu Hanákovi :-P

BTW nevšiml jsem si, ale chodí stejně jako pan Hanák prudit do jiných diskuzí, když vlastní diskuze zakazuje a také vyzývá oponenty, aby reagovali vlastním článkem (a pak se čílí jako pan Hanák, když to někdo udělá)?

7 1
možnosti
JD

Ne, oproti bonzákovi Hanákovi to nedělá. Dokonce to i napsal, že nemá dostatek íček, tak nepíše. Chce diskutovat jen po mailech a to ještě za jeho pravidel, nečtu ho, kdo si neváží svých čtenářů a má zavřené diskuze, nemá smysl číst.

8 0
možnosti
SB

Vrahu ryb, trhněte si nohou! Blogy pana Pilmanna jsou mnohem zajímavější než ty Vaše. Měl jste se narodit o několik desítek let dříve a mohl byste v dobách Gottwalda nebo Husáka určovat, kdo co psát smí a kdo co psát nemá. Nyní ty doby jsou naštěstí pryč. Sice pravdoláskařské eurohujerské sdělovací prostředky se snaží o sto šest, ale přeci jenom cenzuru v dřívějším rozsahu, pouze zaměřenou směrem k Havlovi a k EU místo směrem ke KSČ a k Brežněvovi, jako tomu bylo dříve, obnovit nelze.

Vy si samozřejmě můžete psát, co chcete, ale to právo má pan Pillmann také.

3 11
možnosti
JH

Teď nevím, pane Beneši, kam vás mám zařadit. Z Vašeho textu není zřejmé čeho jste příznivcem nebo odpůrcem. Jste proti Gottwaldovi i Husákovi, jste proti eurohujerům a pravdolásce, jste proti Havlovi, jste pro svobodu projevu odsud potud. Jen tipnu, komunista?

4 2
možnosti
JD

Sice mám podobný názor, nicméně pan Pillmann tam uvedený email má. Takže klidně můžete napsat i jemu.

2 0
možnosti
JH

Hledal jsem, ale nenašel, možná je chyba ve mně.

0 0
možnosti
JM

Z Pillmana si nic nedělejte. Je to takový trochu sofistikovanější Hanák. Tím nechci říci, že není nebezpečný, ale nezadá si s vohnouty a zm.dy tak, jak je definuje D-fens. A podle jeho reakce na zmíněný článek zřejmě jeden z NEspolupracovníků NEBureše.

5 2
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi.

5 2
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik