Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, víte, svět není tak černobílý. Nesnaží se nás manipulovat jen stát, ale také nadnárodní koncerny (Phillip Moris, Monsanto a podobné), které nás zase chtějí o svobodu připravit jiným způsobem. Čím dál víc se rozmáhá vláda peněz a začíná být skutečně celkem jedno, kdo zvítězí ve volbách. Moje obava je, že kdybychom zrušili ten "socialistický" stát, tak vznikne něco mnohem horšího - více komerčního avšak více manipulativního a ještě více kontrolujícího člověka. Už jenom to, že RFID čipy do rukou se poprvé zkoušejí v komerční sféře, o něčem svědčí.

0 0
možnosti
JH

Může být, ale mezinárodní koncerny nemají pravomoc Vám něco nutit násilím a pod hrozbou trestu. Mohou Vás pouze popichovat a přesvědčovat, že to jejich je to jediné správné a že se bez toho neobejdete. Je již jen na Vás, zda podlehnete nebo ne. Ty čipy Vám taky nemohou vnutit, to může udělat jen státní mašinérie.

0 0
možnosti
RL

Dobrý den.Musím s Vámi  nesouhlasit,neboť žádný stát nebyl založen jako služba občanům.Stát je organisované násilí.Původně poskytoval společnou ochranu před nepřáteli. To vše za rozumnou cenu- desátky pro pána, desátky pro kostel , robotu na panském a životy dětí, které odvedl ať do obraných či útočných válek.Mnoho se za léta nezměnilo.Jen z desátek je něco přez padesát procent.:-P

1 0
možnosti
JH

Jdete do toho až příliš agresivně. Souhlasím, stát je organizované násilí, ale prvotně tomu tak nebylo. Prvotně občané přenesli část svých přirozených pravomocí na volené orgány, aby  se nemusili zaobírat prkotinami a mohli se věnovat svému životu. Žel, obrátilo se to proti nim, volení zástupci si začali myslit, že jen jejich pravda je ta správná pravda a pokračují v tom až do chvíle než těm blbým občanům dojde, že je okrádají na každém kroku a v podstatě je nepotřebují. Co bude následovat, nevím, ale nic pěkného to nebude.

5 0
možnosti
ZJ

VOLIČ Strany svobodných Vám pane rybáři Hlubek dáváR^!

2 0
možnosti
JP

J73a41n 50P85i77r13k76l

19. 4. 2015 11:05

Také mě se to stává, když napíši něco co se nějakému cenzorskému debilovi nelíbí. Inu naše svoboda asi nyní začíná a končí s cestováním a banány a s toaleťákem.

2 0
možnosti
Foto

Ehm, vždycky je nejlepší začít s hledáním problémů u sebe, než začnete obviňovat druhé.

Má to ale jednu nevýhodu: přiznat si to!

1 1
možnosti
JH

A teď mi ještě trošku prozraďte, koho jsem z čeho obvinil a v čem bych měl začít u sebe. Já nemohu již nic jiného udělat, než že se chovám slušně, nikdy jsem nikoho neokradl, nikoho nepřepadl, nikoho neznásilnil, nikoho nezavraždil, nikdy nezpůsobil nehodu, nikoho nenutil platit mi výpalné. Jisté rezervy jsem měl v placení daní, ale to považuji spíš za +, než za mínus, protože každá koruna, kterou nedostane státní mašinérie je dobrá koruna pro společnost.

4 0
možnosti
PN

Zvláštní, že o svobodě jednotlivce píše člověk, která má v úctě tu Putinovu podržtašku z Hradu...

2 7
možnosti
JB

To je ale drzost, ten Hlubek si klidně píše jako svobodný jednotlivec.

6 0
možnosti
JL

Pane Hlubku, už jste si zažádal o víza do Liberlandu? Tam byste byl spokojen. To je přesně ten vysněný ráj na zemi.Nízké daně, minimální

omezení atd. A protože je to u samého Dunaje, tak by ani váš prut nezahálel. Prezidentem je Vít Jedlička. ;-D

0 2
možnosti
JH

Pokud bych Vašemu příspěvku porozuměl, reagoval bych smysluplněji. Takto pouze 8-o.

1 0
možnosti