Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J89a26r55a 94R12a59n27k

14. 9. 2014 19:11

Okamzite nasadit vitamin D, B12, Ginko Biloba a Gotu Cola, nekdy take pomaha turmeric!!

1 5
možnosti
JH

Jaro, Vy jste fakt klaunka. Je to Švýcarsko nebo Kanada? Rád bych věděl.

3 1
možnosti
JH

Diskusních příspěvků bylo mnoho, děkuji, ale stojí nám tato epizodka, vážně epizodka, vůbec za to rozvášnění, nejedná se o pouhou prkotinku, ze které si vybudovali naši politikové svůj volební kapitál? Ovládají nás a my jsme na jejich hru přistoupili. Dáváme jim hlasy a oni nás za to podrážejí na každém kroku. Občane, to nesmíš, občane to musíš, tvoje rozhodnutí nemá žádnou váhu, my víme , co je pro Tebe dobré. Jsi jen pouhý, obtížný hmyz, který potřebujeme jednou za čtyři roky. Lidé, jak z prava, tak z leva, začněte přemýšlet.

5 2
možnosti
Foto

Velmi zajímavé a logické úvahy.

Za mne karma R^

3 3
možnosti
KV

K34a25r34e10l 85V18o81v73e95s

14. 9. 2014 17:55

Ten titulek je hustý.;-D

1 1
možnosti
JH

Původně takový být neměl, ale prostě se to nevešlo a kontroverzní byl schválně. Můžete napsat dobrou věc, ale pokud jí nedáte řádný titulek, nikdo si to nepřečte. Taky jsem se již poučil. Ne, že by mi šlo o karmu, spíš mi jde o čtenáře, ať již souhlasící nebo ne.

1 1
možnosti
PK

P21e98t92r 97K16u32č45e30r57a

14. 9. 2014 17:45

Jaderne zbrane v tomto konfliktu nic neznamenaji a naznacil i Putin, potom co ta jeho rozvedka skutecne asi zapracovala.

0 0
možnosti
PK

P92e75t94r 59K82u41č39e78r26a

14. 9. 2014 17:49

Ucinejsi zbrane muze v kratkodobem horizontu vyvinout i CR a dostat kohokoli do sachu! Z vojenskeho hlediska nad nami zadna skutecna velemoc uz neni.

0 0
možnosti
MP

Je záhada, proč se všechny tři velmoci- USA, Rusko a Čína nedomluví na společném boji proti Islámu. bezpochyby vítěz by byl předem dán a celosvětový problém by byl vyřešen.  Nebo to někomu vyhovuje?

1 3
možnosti
JH

To Vám fakt nepovím, protože nevím. Tu cuž něgro, jak říkali mí předkové. Nemohu nikomu radit, jen občanům aby u voleb četli pečlivě volební programy a při tom přemýšleli.

3 0
možnosti
Foto

Hlavně, že má na druhou stranu Vaši osobní podporu. Jistě jej to hřeje u srdce.

7 3
možnosti
JH

A to jsem ještě nenapsal to nejzávažnější. Až nám, námi způsobený, islámský problém v Evropě přeroste přes hlavu, zůstane Putin jediným, na koho se budeme moci obrátit o pomoc. Možná to již nebude Putin, bude možná úplně někdo jiný a mnohem horší, který řekne, dobře, já vám pomohu, ale budete patřit mne, jinak se starejte jak umíte.

3 5
možnosti
SN

:-)  Vážení diskutéři !   Napíši to krátce ! Opilec Jelcin vyhovoval, Rusko by si rozebral kdo by přišel, chuť je velká. Putin to vzal pěkně do rukou, přidusil oligarchy a nastolil konečně pořádek! Rád říkám - lepší osvícený monarcha, než bezbřehá demokracie, kde každý bojuje proti každému...jen many, many,  many. Je to vidět v diskusích. Pěknou neděli Vám všem přeji a usmívejte se na svět! Život je krátký !  R^R^R^

10 10
možnosti
MK

Jenže Putin není ani osvícený monarcha, ale obyčejný diktátor s komunistickými manýry.

9 6
možnosti
JL

Putin si pěkně buzarem prohodil funkci s Medvěděvem, teď je v třetím období,

čtvrté bude následovat. Potom se zase s někým prohodí.Skutečně ''obdivuhodné''.

U nás většinou na Putina vsází nedemokratické strany, kterým jde primárně o to

rozbít EU.a Putin v tom má být nápomocný.

7 2
možnosti
JK

J72i50r35i 41K86u42c97e66r89a

14. 9. 2014 12:34

otázkou je, jestli je to problém, že v Rusku není klasická demokracie (což opravdu není); já si totiž myslím, že je lepší i pro nás, mít v čele Ruska polodiktátora Putina než demokrata typu Gorbačova;

5 3
možnosti

skutečně si autor myslí, že když bude přidávat jakési přívlastky stylu "maoistická", že dodá svému blogu říz? Možná ale bylo jen cílem přilákat nadpisem vosy na med a zvýšit čtenost. V tom případě navrhuji vstoupit rychle do redakčního systému, doplnit nadpis a použít ještě výrazy "stalinistická", "trockistická", "fašistická", "avanturistická", to totiž ta eurounijní klika v očích mnoha "rusofilů" zvládne být a jistě autor získá další tleskače (od slova tleskat) na podporu svého dílka. 

A přitom stačilo se jen trochu zamyslet na definicí maoismsu a pan autor by zjistil, že mnohem, ale skutečně výrazně blíže k němu má PSSR (pro neznalé : Putinskij sojúz sovětskich respúblik). Zejména doporučuji obrátit pozornost na tu část definice, hovořící o VŮDCI.  

Neb Maoismus je, maloburžoazní, ultralevicový, pseudoradikální čínský výklad marxismu, akcentující tradiční čínské prvky sinocentrismu a konfucianismu, přeceňující význam své země, vůli vůdce a podceňující objektivní podmínky. Svým pojetím revoluce je blízký trockismu. Jsou v něm obsaženy i prvky anarchismu a sociálního darwinismu. Spolu se stalinismem výrazně poškodil mezinárodní revoluční hnutí.

12 2
možnosti
JH

K tomu stačí prostá Wikipedie. Nemusíte člověka znát osobně, ale jeho historie hovoří za něj. Netvrdím, že vše, tam řečené, je absolutní pravda. V jemných nuancích se to může rozcházet, ale že jsou bolševici a maoisté je naprosto zřejmé. Pokud by nebyli, nevypadala by EU tak jak vypadá, na pokraji kolapsu.

0 2
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik