Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Jezdím dost, často i v noci, a vůbec mně tyto kontroly nevadí. Zásadně nepiji, nekuřákem jsem dobrých 20 let a proto mě neláká ani nějaká "tráva". Jen se často bojím nějakých rychlých blbců v nadupaných autech jedoucích proti mně.....

1 0
možnosti
ZH

Celkem za čtyři hodiny zkontrolovaly přes tisíc řidičů a zjistily třináct přečinů, kdy pět řidičů jelo pod vlivem drog, čtyři pod vlivem alkoholu a  tři řidiči se zákazem činnosti. Jeden z kontrolovaných navíc drogy přechovával.

„Policisté zjistili také 444 přestupků v dopravě, za které uložili 397 pokut v blokovém řízení v celkové výši 222 tisíc korun. U řidičů kamionů uložili čtyři kauce v celkové výši 115 tisíc korun,“

Zdroj: http://praha.idnes.cz/police-uzavrela-jizni-spojku-u-barrandovskeho-mosti-pc7-/praha-zpravy.aspx?c=A140621_104004_praha-zpravy_cen

:-)

1 0
možnosti

No, asi jste sáhl někam jinam. O téhle akci se PČR chlubí:  

----------------

Během sedmihodinové dopravně bezpečnostní akce policisté spolu s Celníky, pražskými strážníky (skupina Taxi) a pracovníky magistrátu zkontrolovali více než 3 tisíce vozidel a 700 osob.

V rámci akce policisté zjistili 87 přestupků v dopravě a uložili 70 pokut v celkové výši 30.400,-Kč, zbývající přestupky oznámili do správního řízení. Policii se rovněž podařilo zajistit 1 odcizené vozidlo a zadržet 4 osoby podezřelé ze spáchání trestného činu, ve třech případech se jednalo o řízení pod vlivem alkoholu či jiné OPL a v jednom případě o maření výkonu úředního rozhodnutí.

Celníkům se podle předběžných informací podařilo zajistit 80 litrů nadlimitního množství nafty a uspokojit pohledávky 4 dlužníků dle registru Celní správy. Strážníci ze skupiny „Taxi“ se zaměřili především na kontroly taxikářů. Ani oni nezůstali bez úspěchu. Přesné výsledky skupiny „Taxi“ by měly být známy v pondělí.

-----------------

Tři tisíce aut a osmdesát sedm přestupků? Když uvážíme, že taky kontrolovali lékárničky, tak skutečných přestupků fakt moc nebylo ;-O

1 0
možnosti
Foto

,,Opilý řidič BMW naboural do fabie a srazil dvě cyklistky, jedna zemřela - iDNES.cz"

!!

0 0
možnosti
JH

Nemohu odpovídat na všechny příspěvky jednotlivě a jelikož mnoho jich má jednotný základ tak všeobecně pro všechny. Nejsem proti kontrolám, pokud je důvodné podezření. Řidičem jsem 45 let a jezdí se mi u nás dobře, možná je to tím, že se snažím dávat všem kolem sebe vědět co chci udělat, nikoho úmyslně nebrzdím, nechovám se zmateně, z chování kolemjedoucích dokáži odhadnout jejich úmysly a nejsem na silnici soudcem, snažím se jezdit tak, aby o mně nikdo nevěděl. Zatím jsem nebyl ani účastníkem nehody. Alarmující je způsob jakým se tyto akce provádějí. Policie nechce pracovat drobným, mravenčím způsobem kde by odhalovala závažné přestupky v provozu a na místě je řešila, ale soustřeďuje se na takové buzerační monstr akce, které mají své místo pouze v nejhrubších, násilných systémech jako Severní Korea klanu Kimů nebo Pol Potovská Kambodža. Tento přístup mne děsí a obávám se eskalace, i Židé v počátku Hitlerovy vlády byli pro to, aby se silové složky zaměřovaly na porušování veřejného pořádku, to ještě netušili jak to s nimi dopadne.

1 4
možnosti
ZH

Teda prozraďte nám, jak se mravenčím způsobem dopracuje policie k odchycení feťáka, nebo opilce? Nasadí agenty k hospodě a bude hosty sledovat, jestli nejdou z lokálu k autu? To že na jedné silnici udělají kontrolu všech projíždějících aut považujete za monstrózní akci? Gestapo? Člověče nechte se vyšetřit.:-)

3 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Pane blogere najezdím denně nejméně 200 km. Myslím si, že můžu s čistým svědomím říci jací jsou čeští řidiči. Osobně bych uvítal více "buzerace" od policie na silnicích. Kéž by........ Nevím, nevím, jak vy najednoudemokrati si vůbec představujete zákon. Jednou je zákonu málo, a když nějaký zákon jste nuceni plnit pod nebezpečím sankcí , říkáte tomu buzerace :-))))))

4 0
možnosti
MJ

A dokonce gestapácké...jste obětí své minulosti....

3 0
možnosti

Bezdůvodně otravovali více jak tři tisíce řidičů. Našli jedno kradené auto.

0 0
možnosti
LN

...na silnicích strávím také dost času...ale zrovna tento způsob aktivity policajtů...mi až tak nevadí....většinou jsou dosti úspěšní....a pokud mám čisté svědomí...tak mí pár minut zdržení nevadí....

4 1
možnosti

No, mně zase metoda, kdy policajti buzerují tisíce lidí s tím, že v tom kvantu se aspoň na některé něco najde, připadá dosti nevkusná.

3 2
možnosti
Foto

K16a46r16e37l 53M83á62d68l94e

14. 2. 2015 19:52

Nějaký odkaz nebo aspoň nějaké podrobnosti? Z toho článku se nedá poznat absolutně nic.

1 0
možnosti
JH

Vy o tom nevíte? V noci zavřeli Barrandovský most na 7 hodin, prošňupali 3000 aut a udělili pokuty za 37 000 K. Kolik za co, nebylo zmíněno. Prohledávali auta se psy a podávali udání exekutorům. Tolik ve stručnosti to, co bylo zmíněno na ČT 1.

0 0
možnosti
Foto

není to policie socialistická, ti lidé se ve volbách nemění. Je to policie Vašeho režimu.

0 2
možnosti
LN

...co tím chtěl macek říci....???

3 0
možnosti