Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Děkuji všem, kteří si tento článek přečetli. Dle čtenosti je vidět, že tato tématika lidi nezajímá. Raději mají pomluvy konkrétních politiků a konkrétní témata věnující se v podstatě drobnostem. Lidé milují řešení následků, zavírání korupčníků a vrahů, likvidaci "šmejdů", exemplární potrestání "silničních pirátů", ale nevidí příčiny. Asi budu fotit a psát o chlebu a domácích klobásách zapitých pivem. Tak se tu mějte.

0 0
možnosti
MP

Pro takovou unii by hlasovalo plných 100% voličů!

0 0
možnosti
JM

To by unie nebyla unií.  Váš titulek je zavádějící jako pomazánkové máslo. Jste taky podvodník :-/

0 1
možnosti
JH

Myslíte podvodník v čem? Že jako eurooptimista se nezastávám současné unijní doktríny, nepapouškuji unijní propagandu a navrhuji možné cesty k jejímu zlidštění a jejímu zachování?

1 0
možnosti
JT

Takovou unii by si prali i Svobodni.

1 0
možnosti
MC

Hezký článekR^ Kéž by se ti levičáci chtěli více vzdělávat. Jakje smutný a nesolidární ten socialismus a přesto nás jeho levicoví lídři vždy u voleb oněm přesvědčí. Právě tam má totiž falešnáaltruistická morálka největší zázemí. V teorii je pak jejich sociální politikazaměřena na uspokojení těch, kteří ve svých rukou třímají otěže moci.

2 0
možnosti
AG

Takovou Unii si asi představuje mnoho, mnoho lidí v celé EU. Zatím je to ale jen zbožné přání, neb kapři si rybník nevypustí , EU úředníci se svých korýtek nevzdají a nadnárodní společnosti tak nějak nedovolí přílišnou neregulovanou konkurenci..

1 0
možnosti
JC

Tak proti takové EU bych nebrojil a možná bych i přestal být euroskeptikem.

3 0
možnosti