Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se těším na to, až nějakej šprýmař dostane do systému vir, který způsobí kolaps maloobchodu. Přinutit antivirový systém, aby odmítl přijímaná data není asi až takový problém. Stejně jako přinutit uživatele, aby přijal zavirovaná data tvářící se, že pocházejí z důvěryhodného zdroje Finanční správy.

1 0
možnosti

Mě se na tom líbí, že takovou volovinu prosazuje zrovna Babiš, ten který

před volbami v jednom rozhovoru v televizi prohlašoval, že vůbec počítač nepoužívá, že si všechno píše do bloku ručně. A teď tady nutí

milion OSVČ, aby si pořídili PC, mobilní zařízení a já nevím co ještě, sháněli

odborníky, kteří jim to zapojí a vysvětlí co s tím mají dělat. Při každém problému někoho sehnat, kdo tomu rozumí a zase platit atd.

To radši udělejte nějakou rozumnou paušální daň a vy......rte se na takový

praštěný experimenty.

6 0
možnosti
LP

Tuším ,že p. Babiš mluvil o 100 miliardách ročně. Jednoduše to uděláme.

Protože část živnostníků trochu šulí daně , tak potrestáme všechny. Spousta drobných živnostníků na daně nemá a půjdou na pracák. MF. vybere o miliardu víc , ale náklady budou dvojnásobné.

3 0
možnosti
ZJ

Několik podnětů:

1. nákup v supermarketu. Pokladna napojená centrální mozek ČR. Nákup pana Nováka 15 položek. Nyní z pokladny vyběhne půlmetrový účet. Jak to bude u EET?

2. Pan Novák platí kartou. Nebude jednoduché k EET dál dodatek, že číslo účtu, ze kterého bylo placeno, se bude také evidovat?

3. Výpisy soudem povolených odposlechů se běžně dostávají k potřebným (Janek Kroupa a pod.) Nebude to s EET ještě horší?

4. K likvidaci vybrané firmy bude stačit hloubková kontrola, v délce trvání několik dní a šmytec. Cejch zloděje z kontrolovaného nikdo nesmyje.

5. Mezi hlasitými provolávači slávy pro Babiše je značné množství těch, co to chtějí bez papírů.

6. Pro vesnické hospody druhá ráda pod pás.

Nekuřácká s pokladnou.

Od příštího měsíce Soukromý klub a žádné daně a odvody.

Nebo Agrofert po zvýkacích rohlících a párcích s obsahem 5% masa rozjede síť hospod. Možná, až koupí nějaký větší pivovar. A národ tleská a řve: POVĚSTE JE VĚJŠ.

4 0
možnosti
VM

V39á79c79l69a69v 72M73a78c79h

10. 7. 2015 22:22

Ideální by bylo pokud bude opozice blokovat zákon tak, aby pokladny začaly nabíhat cca měsíc před příštími parlamentními volbami.

1 0
možnosti
JH

před týdnem v Chorvatsku- všude automaticky účtenky,bez problému

0 3
možnosti
Foto

No a co.  To má být argument ke zkvalitnění loupeží?

4 0
možnosti
ZJ

... jo - není nad OSOBNÍ zkušenost R^!

1 0
možnosti