Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na světě je zhruba sedm miliard lidí. Slušná část z nich je duševně nemocných. Házet každého duševně vyšinutého muslima který něco spáchá do kategorie teroristů vyžaduje jistou, ehm, mentální predispozici.

0 0
možnosti
PK

Možná je to dobře vymyšlená taktika - nastrkovat resp. tvrdit, že aktéři jsou nemocní ... a já islám nic, já muzikant.

0 0
možnosti
PS

Proč se konečně veřejně nepřizná v médiich, že útoky po celé Evropě jsou ve znamení islámu a mají stejného sjednotitele. Islám, jakožto fanatickou ideologii která není slučitelná se svobodou ,demokracii a normálním životem s empatii k jiným lidem a úctou k životu.Zřejmě na to chtěl autor poukázat a za to karma.

4 0
možnosti
PK

Nesdílím komunistickou ideu, považuji ji za jemně řečeno utopistickou - abych nebyl "falešně" nařčen. Neznám ale v evropských poměrech případ, kdy by komunista kříčící Lenin je veliký dělal něco podobného co ti muslimové. Náš poslední známý případ - masakr u Štrosmajeráku", kde žena nenávidící lidi zabila  5 lidí náklaďákem (byla podle mne po zásluze popravena) nebyl moc politický. Bohužel globalizace a mísení kultur není bez obětí, islám jejiný.

1 0
možnosti
JH

Byla to Avie a vjela na ostrůvek. Úmyslně. Nejsem z Prahy, takže tuto epizodku znám jen přeneseně. V každém případě teroristka, jak muži i ženy jsou různí a jejich motivy rozličné. Zločinci byli, jsou a budou. Buďme na to připraveni, nebojme se a stavme se proti nim, nespoléhejme na policajty, spoléhejme sami na sebe, buďme odvážní, ale ne se ztrátou pudu sebezáchovy. Každý by měl vědět na co má a já i kdybych měl pět danů, nikdy se neubráním střelci ze zálohy, o kterém vůbec nevím. Mohu se ubránit, ale musil bych být celý život v nejvyšší ostražitosti, za každým rohem očekávat nepřítele. Říká se tomu paranoia, ale mnohdy je dobrá. J

0 0
možnosti
VH

Kdy že na školách učili bojová umění? Kdy že mladí lidé nebyli schopni pro ideál (např. pomoci slabšímu) zemřít?   Vy byste nechal tu dívku bez pomoci? No fuj!!!

0 3
možnosti
JH

Pane Hrubý, nechci být hrubý, ale vůbec nechápu o čem Váš příspěvek je.

3 0
možnosti
JF

Zapšklý, již poněkud zmatený dědula...

0 1
možnosti
JH

To neslyším poprvé. Alzheimra ještě nemám, ale starý jsem a možná i zapšklý. Vám mladým přeji abyste neumírali na vavřínech, víc přemýšleli a pro své děti udělali to nejlepší.

2 0
možnosti
TN

Člověče, vy to umíte všechno tak nádherně domotat.

Všude psali, že byla z Havířova.

"Chlapec měl smůlu, nikdo jej neupozornil na možnost útoku z jakékoliv strany, nebyl připraven. Všichni mu říkali jak jsme sluníčkoví, jak se milujeme, opečováváme stromečky a najednou taková s nožem." To je fakt těžký úlet - někdo mu měl říci, že jsou na světě lidé, kteří by mu mohli ublížit, ale nikdo mu to neřekl, takže si myslel, že jsou všude jen milí lidé. 8-o Byl jste někdy v dětském kolektivu? Čtete noviny, díváte se na televizi? Myslíte, že mladí nejsou v obraze?

Před padesáti lety se na školách učila sebeobrana a dnes ne? Před padesáti lety, se nikomu nemohlo stát, že by zemřel po útoku vyšinuté osoby, kdežto dnes jsou všichni tak naivní, že sami nabíhají na nůž?

Pomatení běloši se zavírají do vězení?

0 0
možnosti
JH

Já jsem zmatený a dokáži domotat ledacos, ale mám pocit, že Vy jste zmatený ještě víc. Havířov, Opava. Jsem z Ostravy takže tak uprostřed, spíš k Havířovu, ale to vůbec neospravedlňuje jednání této ženy. Sebeobrana se učila, ale bylo to tak, po našemu, naser mater. Skutečné umění vyžaduje minimálně deset let tréninku. My kluci jsme se prali mezi sebou a znali jsme všelijaké finty, nikdy bychom se nenechali překvapit holkou, ačkoliv tenkrát byly holky spíš naší inspirací, nikoliv hrozbou a milovali jsme je. Běloch to má blbé, je vinný ikdyž nic nespáchá. Tato vražedkyně pocházela z našeho regionu a přijímám kolektivní vinu, ačkoliv jsem ji nikdy neviděl a vůbec nevím, co je zač. Držitel třetího danu, Jaromír Hlubek

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik