Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

karma,takhle shrnuté je to strašné....

0 0
možnosti
OH

Ono už to není skvělé nejen v Evropě, ale i v USA.

Vždyť odkud asi přišly všechny ty gender studie, nařízení a parazitické instituce, odkud přišla tzv. pozitivní diskriminace  v přístupu k výhodám a dávkám, odkud je asi syndrom věčně vinného bělocha s povinností platit, platit a platit na příživníky?

1 0
možnosti
JN

J26a84n 42N29o92v14á81k

28. 10. 2014 10:40

Pozitivní diskriminace ohledně dávek? ...  Nahoďte prosím asi jednu.

0 0
možnosti
JN

J14a24n 64N19o86v32á47k

27. 10. 2014 19:41

Problém je "informace". S tím jsme se ještě nenaučili pracovat. 

(Komerční) média píši zprávy na objednávku své cílové skupiny -  což je povětšinou masa. 

Zprávy už nejsou o tom, co se děje, ale o tom, co chtějí lidé číst. Vždy bude více těch remcalů, jak spokojených. Když je víc remcalů, jsou remcavé zprávy. To, jak se MÁME vyžaduje kritické myšlení... ale zkuste někomu říci, že má být kritický ke kritice....  To nepochopí. 

MÁME SE JAKO NIKDY V HISTORII !!!

0 1
možnosti
VJ

Právě proto, že jsem zažil to, co popisujete v první částičlánku a plně s tím souhlasím, velmi si vážím toho, co je teď. I když na tonadávám, je to pořád daleko lepší, než před 25 lety. Hlavní zásluhu na tom máEvropská unie a za to jsem jí přes veškeré výhrady vděčen. Lidé rychle zapomněli na socialistickoubuzeraci, nesmyslné zákazy, neschopnost státu cokoliv zajistit, kroměšpiclování a šikanování lidí, kteří nešlapali brázdu. Po převratu v tomto státěvznikla taková svoboda, o které se nikomu ani nezdálo. Každý si dělal, cochtěl, lidi vychovaní socialismem vůbec nepochopili, co to je podnikání asvobodu si vyložili po svém. Přesto nám Evropa pomohla, koruna díky tomuposílila, vstupem do EU jsme získali spoustu výhod, kterých si lidé aninevšimli a považují je za samozřejmost. Ovšem něco, za něco. Nejde mít jento, co se nám zrovna hodí. To, že jsme dnes opět svědky nesmyslných zákazů, příkazů a regulací jesice fakt, ovšem vůbec se to nedá srovnávat s tím co bylo za Husáka, nemluvě oGottwaldovi. R^EUR^

2 1
možnosti
BD

Bolševismus bují i v USA. Mám kamaráda v Atlantě a ten nadává pořád. Třeba taková jejich daň z majetku - to je bolševismus nejvyšší kategorie. A určitě by to naši bolševici zavedli hned. Jen se ještě bojí. A lidé se bojí systému - kam jsme se to dostali ?

1 0
možnosti
DP

Vůbec nejsem proti diskutovat o nesmyslných pravidlech a kritizovat je, ale na druhé straně se mi nelíbí, jak lidé, volající po absolutní svobodě bez hranic křičí, že to a to omezuje, že vlastně od státu nic nepotřebují a že je to všechno státní šikana apod., ale ve skutečnosti z existujících pravidel těží.

Jak by vypadaly silnice bez pravidel? Jak by byl čistý vzduch, kdyby si všichni mohli topit čímkoli? Jaké by to bylo s odpadem? Jaká voda by tekla z vodovodů, kdyby neexistovaly pravidla pro její kvalitu. Jaké by bylo vzdělání dětí, když by si každá škola učila, co chtěla? Co by si lidé navzájem prováděli, kdyby neexistoval trestní zákoník?

Demokracie bez pravidel je nesmysl. Jde jen a jen o jejich míru, která se někomu může zdát nadměrná někomu ne, ale porovnávat pravidla v demokratickém systému s totalitou je opravdu přehnané.

3 1
možnosti
PS

P32e19t86r 38S31k91á89c77e57l

26. 10. 2014 22:06

Se vším co je v článku bych souhlasil, ale povinné volby by určitě nyní přišly k duhu. Sankcí by se uhradili náklady a pokud by přišlo k volbám 80 % voličů, změna by se určitě dostavila. Takto chodí volit jen členové stran a jejich příbuzní a příznivci. Protože tohle současní mocní móóc dobře vědí, povinné volby neprojdou. Spíše uzákoní, že budeme v autě vozit kyslíkové přístroje a jednou ročně musíme zaplatit jejich kontrolu (tlaková nádoba). Holt stát je organizované násilí a když se vedení chopí neschopní chlapci, tak to zde po 25. letech vypadá, jak to vypadá. Ale nová generace sjedná nápravu, myslí totiž jinak. Líp.

0 2
možnosti
JJ

Ano, potlačování občanských svobod v zájmu "všeholidu" se bohužel rozplevelilo po celé Evropě. A "všeholid" na to spíše dříve než později doplatí.

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik