Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a97n 17R53á46ž

26. 10. 2015 16:19

PiS není pravice. Spíše jakýsi hybrid levicového konzervatismu.

Ale je proti diktatuře Bruselu a chce posílit roli V4 v EU politice. Tím musi být i nám sympatická.

0 0
možnosti
Foto

Článek je úplně mimo, PiS není žádná pravice, krom katolického fundamentalismu nabízí sliby u nás vnímané jako "levicové":-).

0 0
možnosti
MN

U států, které jsou členy EU, je čím dál víc jedno, jestli zvítězí eurounionisti nebo euroskeptici, oba se nakonec více nebo méně ochotně podřizují nadřazenému diktátu politické korektnosti a ve svých parlamentech jen poslušně zahrnují do svých místních zákonů nekonečné nesmyslné direktivy, doporučení, opatření, regulace, normy, atd. atd., které vymýšlí dekadentní věrchuška - Evropská komise.

Dokud vítězní euroskeptici v daném členském státě nedosáhnou vystoupení z EU nebo se EU jako celek sama nezruší, tak je hra na levici a pravici ztráta času.

3 0
možnosti
TN

Vystoupení z EU by samo osobě neudělalo pořádek v tom, jak se chová levice a jak se chová pravice. U nás došlo ke zmatení pojmů už dávno před naším vstupem do EU.

1 0
možnosti
RH

Asi se domníváte, že Polsko vystoupí z EU. To je mimo, nacionálně katolická polská vláda bude jen chtít Brusel víc podojit. Skutečný euroskeptik Korwin dostal podle odhadů necelých 5 %, což znamená smůlu.

4 0
možnosti
TN

Pro zajímavost, ten jeden hlas "inne" bude možná Německé menšiny z Opolského vojvodství.

0 0
možnosti
Foto

Pravicová politika aniž by sklouzla doleva nemá v demokracii, kde je většina relativně chudých šanci na úspěch. Levičáci je převálcují rozhazovačnou sociální politikou. Naše politické strany nikdy nebyly ani levé ani pravé. Byly a jsou politickými nástroji vekslácké mafie a tu pravděpodobně ovládá a zaštituje světová finanční oligarchie.

2 1
možnosti
JH

Ty chudé šance na úspěch jsou způsobeny právě levičáckou politikou a jejími restrikcemi, regulacemi a dotacemi. Levičáci úspěch někoho jiného, než sebe, nenávidí.

1 1
možnosti
VP

EU volného obchodu a pohybu je dobrá myšlenka. 

Jenže nyní nikdo neví co je cílem a kam směřuje. 

Úředníci a politici ví, že jim díky relativně silné ekonomice budeme (musíme) sponzorovat mimořádně pohodlný život a toho se jen tak nevzdají. 

Občané ztratili reálnou možnost tuto situaci ovlivnit.

1 0
možnosti
MP

Článku R^. V podstatě jsem ráda, že ty volby u nás ještě nejsou. Najednou nevím koho volit. Všechno je strašně pokřivené, přitom člověk opravdu touží po tom, co má v názvu ta polská strana - po právu a spravedlnosti, ne po jejich pseudopodobách.

6 0
možnosti