Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Ten článek je naprostý blábol.RvRv

0 0
možnosti
JS

J10a50n 20S14l65a78d34k56ý

5. 1. 2014 11:27

je to běs, je to běs;-(

1 0
možnosti
PK

Stejně jako cena čehokoli je cena lidského života rize subjektivní.

Cena života zloděje je pro mne osobně hluboce v negativních hodnotách a i cena 1 rohlíku je vyšší.

2 0
možnosti
VH

Jistě - lidský život a lidské zdraví jsou mnohem cennější. Jděte to prosím vysvětlit tomu debilovi, který leží jak Lazar v nemocnici (placen z našeho pojistného). Viníkem je totiž výhradně on.  Kdo to netuší, měl by zkusit koupit v apatyce.

1 0
možnosti
Foto

Myslim, ze kazdy pise o tom, co vidi ve svem okoli, co ho trapi a co nemuze zmenit. Pan Hlubek srovnal kradez benzinu s kradezi mostu, nebo kabelu a jinych sbernych surovin a nevidi v tom rovnost prohresku. Zde za 905kc zemrel clovek, byt zlodej zraly na odstrel, ale ukradeny most se nejak nepronasleduje, nestoji jim to za to si delat zle u vedeni, ktere se zase boji sveho vedeni a ti se boji EU protoze cigani jsou "chraneni zivocichove."  Vubec to neni debilni clanek, ale vykrik do tmy od cloveka, ktery vidi podivne chovani policie na jedne strane a jejich ledabylost na druhe. Je to jen nazor, ale reakce ktere ctu jsou politovanihodne. Jako supi se na neho vrhate. A jen proto ze nvidi dve stejne veci stejne. A vidi to i policie, ale jedna rozdilne. Proste jiste kradeze se ani moc nevysetruji, nebo se vysetrovani zanebava a to je to, co ja si myslim, autor chtel rict. Jednem se odpousti, druhe honime jako divou zver. A podotknu, ze kradez benzinu vidim stejne zle jako kradez mostu, jenze co je jednodussi vyresit hned? Policejni honickou.

0 0
možnosti
VH

Netuším, co jste vlastně chtěl říct.

1 0
možnosti
AK

Bohapustý, křečovitý blábol.

4 0
možnosti
VK

Protoze pan autor se nenamahal vlozit do sveho clanku odkaz tak to cinim zde ja

http://plzen.idnes.cz/felicie-ujizdela-policii-a-havarovala-dwh-/plzen-zpravy.aspx?c=A131228_154128_plzen-zpravy_mav

Z tohoto odkazu vubec nevyplyva, ze policie zlodeje honila brutalne. Naopak, jasne se zde uvadi, ze to byl prave ridic, kdo se choval jako magor, kdyz jednak odjel bez placeni a pak se ritil bezohledne a sam si nehodu zpusobil.

11 0
možnosti
RK

Pojistit zboží proti krádeži nelze. :-P  Policajti nikoho kvůli 905 korunám neusmrtili. Smrt spolujezdkyně způsobil řidič.

10 0
možnosti
KB

Opravdu jděte do zadele s podobnými rádobyhumanistickými žvásty.

10 0
možnosti
Foto

No pokud by si kazdy nakradl a policie ho nechala, tak by to casem nezustalo pri 900 korunach.Pumpari by pak delali zadarmo, pokud skodu musi uhradit. Stacilo by 10 takovych vytecniku za mesic!

8 3
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik