Diskuse

Apelace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Asi jste měl na mysli - Apel.:-) Apelace a kasace jsou z jiné dědiny.

1 0
možnosti
Foto

Články některých autorů čtu pro pobavení, protože neznám lepší humoristické čtivo. Čímž jim (nechtěně) zvyšuji karmu.

Stálo by za to přimět redakci nějakou peticí, aby u blogů dávala značku, že má či nemá otevřenou diskusi.

0 0
možnosti
FS

Vadi rovněž,že nelze diskutovat pod různými články,ale pan autor sám dokazuje svou "inteligenci a demokratičnost" slovy,že opovrhuje lidmi,kteří dali tomu článku karmu.Tím je asi řečeno to,že někdo není zvědavý na nenávistná slova pana autora.

0 3
možnosti
Foto

Vy jste sám etalonem nenávistnosti. Od vás to opravdu sedí. :-/

3 0
možnosti
Foto

Mně spíš vadí, že admini zakázali interní diskuzi blogerů. Tak proč to vyčítat autorům, když mají takový příklad?

0 0
možnosti
Foto

Jinak čučím do zaujálů, že pan Chaar zaujal sám sebe...

3 0
možnosti
OP

Že jsou komunisti nejukázněnější voliči, je přece známo, jsou však také vzorní blogeři, a vzájemně si karmují. Berte to s humorem :-)

3 0
možnosti
Foto

Účel blogu je v každém případě ryze individuální. Tím, čím je pro vás, nemusí být ani omylem pro kohokoli jiného.

4 0
možnosti
Foto

Obávám se vážený pane, že tomu nelze zabránit. Pravidla blog. stránek jsou dána provozovatelem. Ten žije z toho, že stránky jsou navštěvovány. Bez ohledu na autory i diskutující. Karma je dávána pro veřejnost anonymně, t.j., není známo, kdo jí uděluje. Mnozí blogeři mají své ,,klaky". I počet návštěv karmu ovlivní. Karma samotná pak nikdy nevyjadřuje ani ,,kvalitu" autora. Zda kdo chce, či nechce diskuzi, také každého právo.

A Vaše přání, či představa, že blogy všichni píší proto, aby se u nich ,,muselo" diskutovat, atˇ už mají otervřenou diskuzi, či nikoli, je též dosti mylnou.

Vámi uvedenou autorku jsem neregistroval, resp.nevěnoval jí pozornost. Různých tak, či onak ,,zabarvených" autorů naleznete na blogu mnoho. Je na každém, zda jak si který blog přečte, či nikoli. Ovšem nahlížet na všechny články jako na ,,fundované", hodné bezmála akademických diskuzí jistě též nelze. Jinak zdravím. J.A.J.

4 0
možnosti
JH

Úmyslem nebylo tomu zabránit, jelikož to nelze. Proto pouhá apelace, nikoliv návrh na jakoukoliv restrikci. Jen podiv. Já nikdy nedávám karmu autorovi, který neumožní diskusi a uvítal bych aby to tak dělali i ostatní čtenáři. J. H.

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane Hlubku, jste již nějaký čas na tomto fóru a tak je moje rada nejspíše zbytečná. Nicméně - po roce a půl jsem již docela dobře orientován v autorech, kteří píší častěji. 

Otvírám pouze ty autory, u nichž jsem přesvědčen, že přinesou cosi nového, zajímavého, pozitivního. Naopak, některé autory nemá smysl vůbec rozklikávat, paní Plíšková mezi ně patří. Osobně je mi její karma úplně volná, stejně jako u pana Vyvadila a některých dalších, protože - jak píše pán Závladský - stojí za tímto číslem cosi jiného, než kvalita příspěvku.

5 0
možnosti
JH

Taky mám své preferenty, ale někdy je dobré si přečíst i články z opačné strany spektra abychom si nemyslili, že žijeme v akváriu kde si všichni lebedíme společnou myšlenkou a ignorovali opačné názory. Právě ty opačné jsou pro nás největší inspirací.

1 0
možnosti
Foto

To je složitější, pane Hlubeku. To je trend tak posledního 3/4 roku, kdy se zaregistrovaly četné desítky čtenářů (o tom, zda nejde o fake identity, snad raději ani nepřemýšlet), kteří naklikávají karmy přímo v úkole. Jakmile se článek jeví jen sebeméně proruský, nebo prokomunistický, uklikali by se. Soudím, že jde o cílený a řízený útok.

Píšu sem nějakých 7 let, napsal jsem už přes 600 článků, to prostředí zde znám a vím, co říkám.

11 1
možnosti
JH

Opravdu to tak funguje? Já mám spíš dojem, že jsou určité kategorie článků preferovány administrací, do rubrik "zaujalo nás" nebo nejlépe na titulku, kde vůbec není zohledněná myšlenka ani stylistika. Taky bych si někdy nechal naklikat, ale nevím jak to mám udělat.

2 1
možnosti
II

Je tady několik kategorií: komouši, fanatičtí islamofobové, fanatičtí křesťané, fanatičtí pravičáci alias matějkovci, vyvadilovci (to je kategorie sama pro sebe) a olšerovci (opět kategorie sama pro sebe). A na některé jsem možná zapomněl. Můžete doplňovat. Třeba bude sranda. :)

2 0
možnosti
JH

To je v pořádku, jsem příznivcem názorové různosti. O tom článeček není, nemám vůbec v úmyslu potlačovat něčí přesvědčení. Jde pouze o odvahu dát svou kůži na trh a přečíst si názory druhých na svůj výplod.

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik