Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas. R^

Problém je v tom, že jej nelze odvolat a sám ve své samolibosti neshledá důvodu.

3 0
možnosti
MN

Vulgarismus pronesený s noblesou? Pořád je to vulgarismus, který je u kteréhokoliv veřejného činitele nepřijatelný. Obhajoba, že u někoho může být vulgarismus roztomilý nebo noblesní, prostě neobstojí...

3 0
možnosti
PK

P79a86v48e21l 70K28u29l48a

3. 11. 2014 6:40

Karma. Jinak by mě vážně zajímalo, který sabotér neshodil v Lánech jistič ;-D

3 0
možnosti
DD

za karla se stydím víc a to není prezident

3 5
možnosti
Foto

"V Číně nadhodnotil ekonomické zájmy nad lidská právaˇ"

Myslím, že je mnohem lepší, když země spolupracují, než když proti sobě brojí. A ekonomické styky jsou nástrojem dobrých vzájemných vztahů, zmenšování napětí, vytváření podmínek pro lepší život uvnitř každé zúčastněné země. Dám příklad ze svého mikrosvěta: Mám sousedy, se kterými se vzájemně "nemusíme". Ale než si otravovat život, je lepší se nějak dohodnout. Začneme jak? Já nabídnu jablka, on mi za ně dá hrušky... A třetímu, který se vždy směje, když se dva hádají, konečně taky sklapne a všem nabídne za jablka a hrušky svoje švestky ;-)

1 7
možnosti
Foto

Mám za to, že to dneska schytáte. Vždyť jde o presidenta vpravdě lidového, tak co by nemohl mluvit jazykem vpravdě lidovým? 

Na vyznamenání se chodí v mikinách, president mluví jako dlaždič /omluva všem slušným dlaždičům předem../. Co bude dál?

9 0
možnosti
JM

Je pravda, že i Karel Schwarzenberg občas nejde daleko pro nějaký ten vulgarismus. Ovšem musím říct, že na rozdíl od prezidenta je říká s jistou noblesou, a navíc je to v jeho případě většinou na místě.

No ano, šafář Nyklas byl vožralej jako prase, ale pan správce Paser byl jenom drobátko veselej;-D

6 2
možnosti
PA

Nezbývá, než popřát Vám, aby jste byl úspěšnější než on. Podle Vás to bude snadné. Podle Vás je to největší buran na světě. Já to vidím trošku jinak. Poté, co novináře pohanil, mu visí na krku jak vlčáci. U nás nevyjde článek nebo fotka, kde by vypadal normálně. Rozhodně to není tím, že by takový moment neexistoval. Viděl jsem záznam z návštěvy, který vysílala čínská TV. Celých asi 15 minut. Neviděl jsem tam nic odpudivého jako v našich médiích. Vojenská přehlídka, jednání, všem to slušelo. To musí být nenávist, každý den generovat další a další nenávistné články.

8 10
možnosti

Těžká věc, pane Aguláre. Životní styl pana prezidenta trvající několik desetiletí na něm zanechal hluboké brázdy. Nejde jen o hůlčičku, zakopávání, případně skelný pohled či dokonce pohled naprostého idiota (novináři za jeho psychický a fyzický stav rozhodně nemohou, tak se na ně nezlobte). Padají z něj věty naprosto nesmyslné. Abych dala konkrétní příklad ze včerejška.

Moderátor ČRo zopakoval v Hovorech z Lán toto prohlášení pana Zemana v čínské TV : "Já jsem v Číně, abych se učil, jak zvyšovat ekonomický růst a sociální stabilitu", a následně se otázal : "Pane prezidente, v čem pro Vás v otázcen stabilizace společnosti Čína inspirativní ?" A pan Zeman na to : To jsem řekl proto, "abych lépe pochopil čínskou mentalitu a české prostředí, a to z toho důvodu, že jsem pozval čínského prezidenta na návštěvu České republiky, bude to první návštěva čínského prezidenta u nás, a tam chci pokračovat v té personální chemii a tam potřebuji daleko lépe než dosud znát čínské poměry" (doslovný přepis, Hovory z Lán, 2.11.2014).

;-D

Takže Zeman se přijel učit, jak zvyšovat sociální stabilitu proto, aby lépe pochopil čínskou mentalitu, neboť vzhledem k chystané návštěvě čínského prezidenta potřebuje (lépe než dosud) znát čínské poměry.

;-D

Pominu, že ten člověk má všechny kolem sebe za naprosté pitomce. Zde je přece ale zřejmé, že už nedokáže ani sesumírovat alespoň trochu věrohodnou odpověď, která by měla hlavu a patu. Intelektuální sešup vskutku občích rozměrů.

Autorovi karma, samosebou.:-)R^

11 4
možnosti
Foto

"v Číně totálně nadhodnotil ekonomické zájmy nad lidská práva, jejichž obhajoba byla vždy od vzniku samostatné ČR nedílnou součástí naší zahraniční politiky"

A jak víte, že od Zemana nechtěli přinejmenším jeho voliči právě změnu v tomto ohledu? Protože právě tato politika vedla k humanitárnímu bombardování Jugoslávie a podpoře kosovské mafie, která je přinejmenším podezřelá z obchodování s lidskými orgány.

Mimochodem, můžete doložit nějaký úspěch  tohoto lidskoprávního pojetí zahraniční politiky? Jedině tak ISIL.

4 7
možnosti
JZ

Takový to mohl hezký blog, kdybyste v předposledním odstavci nevynalez dosud nevídaný úkaz "h...o s noblesou". Mě se nelíbí nadávky politiků tak nějak celkově, kdybych to bral člověk od člověka, skoro bych se podezíral, že mi ani tak nejde o ty nadávky.

2 3
možnosti
JR

J50a20r14a 31R77a94n57k

3. 11. 2014 2:41

Souhlas s panem Zemankem, diplomat, politik ci dokonce prezident je stale na musce, ten cesky se snad domniva, ze je chytra horakyneRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik