Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

U amnestie je jasně řečeno, nad 75 let není schopen plnit povinnosti odsouzeného. Válet se na kanapi a sledovat televizi. A něco takového má být schopno dělat prezidenta.

2 2
možnosti
AK
FK

"Nejde mu o koryta"  Možná, ale jde mu o rodový majetek. Svůj podíl na rodinném majetku Václav Havel prodal za vytunelované peníze estébákovi!!!  Pak jim věřte.

2 3
možnosti
PJ

berte u schwarzenbega hodiny.. ten vam poradi ze smysl zivota je v hromadeni majetku.. kdyz ho nakupite za miliardy budou o vas rikat ze jste dobry hospodar a ze byste se hodil za prezidenta

3 3
možnosti
Foto

No přece proto, abyste měli komu malovat tykadla. Chudák Karel, zatím si nepřipouští, jak dobrým terčem českých švejkovin bude zrovna on. Měl by začít pracovat na změně trestního práva.

3 5
možnosti
Foto

paní Černá, vy se jednou tou nenávistí udusíte

4 4
možnosti
JS

Zeman by reprezentoval náš stát, i když možná ne zcela důstojně.

Kníže by reprezentoval možná důstojně, ale určitě ne náš stát.

Je to tedy jasné.

 [>-] Zeman na Hrad! [>-]

9 6
možnosti
JA

O reprezentaci jenom v Rusku nestojím. Karel je můj favorit.

6 3
možnosti
ZM

Jaký je garant dalšího rozvoje naší společnosti a jejího pevného zakotvení v rodině demokratických a svobodných zemí, předvedl Karel Schwarzenberg vstupem do organizace TOP 09 a působením v ní. A proto ho volit nebudu.

4 3
možnosti

Je potěšující vidět, že nastupující generace myslí hlavou a dohlédne si dál než na špičku vlastního nosu.R^

Něco bych přece jen doplnila : je dobré sestavit si zástup podporovatelů Miloše Zemana. Pěkně vedle sebe. Copak nám z toho vychází, která uskupení politického spektra se nám tak pěkně potkávají ? Politická osa vůbec není přímkou. A nevynechat přitom blogery, protože všichni už karty vyložili. Klaus, KSČM, KSČ, část ČSSD (ta, která byla dříve v KSČ), Bobošíková (SSM), pravicoví extrémisté a na konci toho všeho bývalí spolupracovníci StB. To mezi blogery i podporujícími normalizačními umělci. :-)

Karma.

10 8
možnosti
ZM

A teď sestavte ještě zástup podporovatelů Karla S. S malou obměnou to bude totéž.

8 4
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik