Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Já bych třeba zrušil spíš 28. září. Nevím proč bych se měl dělit o svátek s nějakým kolaborantem z dávného středověku, když se pořádně ani neví, jak to tehdy přesně bylo.

2 0
možnosti
JM

Teď je "in" pokládat práci za něco ostudného. Jenže HDP se bez těch, co neco hmatatelného tvoří, půjde automaticky do kytek.

1 0
možnosti
MK

M76i39l29a67n 98K10e85s36l

1. 5. 2013 20:46

Děláme ,co můžeme.Svátek práce asi nezrušíme,ale práci asi jo.Je jí čím dál méně a trend rušení práce pokračuje.Za nedlouho nám zbude ze svátku práce jen ten svátek.Bohužel i nyní platí,že bez práce nejsou koláče a bohužel ani peníze.Času na chození do hypermarketů bude sice fůra,ale budeme tam chodit pouze čumět.

5 3
možnosti
LZ

Přečtěte si dějiny, proč vznikl Svátek práce-musím vás zklamat, to není socialistický svátek, ale celosvětový a vznikl v Americe-světe, div se!!!!

8 0
možnosti
PH

Co je cizí, to je dobré? Já si myslím, že tento Svátek je naprosto nevhodný a zbytečný. Navíc minulost je minulost. Pro mě je to socialistický svátek, už jenom podle názvu a logiky. Jiná věc by byla, kdyby jsme byli prosperující a pracovitý stát. Stejně ale je to nespravedlivé. Jenom tím názvem se stát některým lidem vysmívá.

3 6
možnosti
VR

V36á94c22l55a72v 95R33o74d

1. 5. 2013 20:19

No pamatuju dobu, kdy jsem se té bolševické taškařice musel zůčastňovat osobně. Bylo to začátkem let osmdesátých, kdy jsem získal práci v rodném kraji a nemusel tak dojíždět pár set kilometrů. Nějakej první máj mi byl ukradenej, byť nás šév (tehdy soudruh vedoucí) vyzýval k účasti. Po noci strávené u pálení čarodejnic se mi vstávat a spěchat na autobus, který svážel "demonstranty" do okresního města, nechtělo ani náhodou.

Příští pracovní den si mne vedoucí zavolal a docela od plic mi vynadal (musím podotkonout, že po pracovní stránce to byl chlap na svým místě!)

To že jsem se nezúčastnil té prvomájové taškařice, nedopadá na mne svobodného kluka, ale odskáče to kvůli mně on jako vedoucí, a kvůli mě taky může přijít o funkci. Znovu podotýkám, byl to jinak skvěle šéf.  Takže příští rok jsem šel manifestovat svobodně a dobrovolně, abych mu neublížil!:-(

3 3
možnosti
LK

Autore, studia v Paříži - vyhozený peníze.

7 2
možnosti
MI

Raději nechci vědět, co pan autor hulí, ale tipuji skromně, že by mi takový matroš ustřelil květák

6 3
možnosti
RH

Opravte si chybu v nadpisu, bolí mě z toho oči.. ;-)

6 1
možnosti
PH

Dal jsem na Vaší radu, ale správně bych po zveřejnění neměl do nadpisu zasahovat.

1 3
možnosti
Foto

Název článku opravdu není přesný... On je dokonce chybný...Rv A obsah? Škoda mluvit...

5 4
možnosti
PF

Nespletl jste se, dnes není Valentýna, ale opravdu Svátek práce

4 2
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.