Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autore, tady žádný socialismus není. Životní minimum je kolme 3000 kč a má na něj nárok minimum populace a toho pravicová sociální demokraci v lednu odmítla zvýšit

0 0
možnosti
PH

Pravicový extrémismus je socialismus. I levicový extrémismus je socialismus. Zákaz rozdávání neškodných letáků lidem na ulici je extrémismus. Opište tuto větu 200x.

0 0
možnosti
Foto

Tak v tom případě byla největší svoboda o prvních volbách po r. 1989, pak už to šlo z kopce, pak už jste mohl vylepovat plakáty pouze na oficiální plakátovací místa. A pak dokonce byla stanovena povinnost ty plakáty odstranit. Strašné.

0 0
možnosti
PH

Skutečně v 90' letech to bylo divoký docela. Pak už ale to bylo zakázané a stávaly se konfliktní situace. Nelepit plakáty všude je standardní pravidlo, to člověk chápe, ale rozdávání lidem letáky do ruky...

0 0
možnosti
JN

Už někoho na ulici zatkli za rozdávání letáků? Pokud ano, je to omezování osobní svobody.

0 0
možnosti
PH

To zase ne, ale dnes v centru vedli dva strážníci jednoho pána, drželi v ruce jeho pracovní pomůcku a občanku. Zřejmě se něco sepisovalo a "hříšník" bude muset platit pokutu. Jak to dneska znám, tak to bude pěkně mastná částka. Dříve jsem za vylepování plakátu na koše platil 1000,-. Teď to asi bude víc, nevím. Lidé si chtějí jenom vydělat peníze a tím opatřením trpí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.