Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Pracoval jsem v systému evropských projektů. Zde je přímo dáno v závazných pravidlech povinné procento pro použítí na propagaci. A je značně vysoké.A tak nejlepší džob je spolupráce s reklamními agenturami, které pomáhají vyprat peníze.Ceny se vytváří porovnáním a tak jisté věci musí být patřičně drahé.Když jsem do systému pronikl- tak jsem z něho rychle vycouval. Je to obrovská mafie propojených článků. A funguje vše dokonale a pořád. Jenom některé chytráky systém semele a musí do tepláků. Ale je jich minimum.Kdo nevěří - ať se pokusí zapojit.

2 0
možnosti
Foto

Mýlíte se v domněnce, že dotace mají být minimální. Kdybyste ten myšlenkový proces dotáhl až do konce, musel jste dojít k tomu, že veškeré dotace jsou zrůdností a korupčním nástrojem etatismu, tedy, že každá dotace je od základu chybná a prosazuje dílčí politické cíle za cizí peníze.

Každá, každá dotace je od základu chybným nástrojem a neexistuje pro ni mravní opodstatnění.

1 0
možnosti
PH

Myslím, že je chyba je, když kriticky nevnímáte názory různých liberálů, kteří chtějí vytvořit kolem toho tématu chaos. Z ekonomického pohledu by jste měl pravdu, ale stát neexistuje pouze na bázi ekonomické. Bez dotací by stát zkolaboval, proto bychom měli být rozumní a nezavádět téma do extrému. Liberálové by se měli bavit o snižování závislosti na dotacích. A to by mělo být předmětem politické diskuse. Odmítám anarchokapitalistické smýšlení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.