Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Měl byste si opravit  chyby v textu. Jinak kdyby byly dostupné levné úvěry tak by to bylo smysluplnější. Pokud to jsou prachy z Bruselu na tyto účely tak se to využít asi musí. Je otázka, zda "čistější" tržní mechanismus dostatečně motivuje k úsporám. Nejsem o tom přesvědčen, jen diskutéři zde mají dobrý pocit, že si soused nezateplil baráček.

0 0
možnosti
PH

Pokud někoho nabádáte k opravě chyb, neměl by jste jí mít v textu ani Vy. Je to korupce v přímém přenosu. http://www.euronom.cz/zelena-usporam?utm_source=google&utm_medium=CPC&utm_campaign=ZelenaUsporam&gclid=CMbg-eHI4LwCFYcSwwod_C8ABw

0 0
možnosti
KN

K79a79r52e80l 43N61o65v83á54k

22. 2. 2014 14:43

Ten program zajisté smysl má: odklání peníze směrem k vybraným jedincům.

0 0
možnosti
Foto

Nesmyslný jak pro koho - kdo si za moje prachy zateplil, nebo si nahrabal, považuje ZÚ za bombu.

1 0
možnosti
PS

Z hlediska klimatologie je určitě lepší  dát 20 - 100 miliard do zateplení bytových sídel, než bilion do nových elektráren cizím firmám, které pak ty peníze vytáhnou z občanů i firem.

0 1
možnosti
PH

Z hlediska klimatologie je prospěšnější se adaptovat a vylepšovat modely.

1 0
možnosti
PS

Ten program již v minulosti obrovským způsobem zdeformoval trh. Dříve 2 firmy se solárními kolektory na okres, dnes 4 v každé vesnici, ale díky "ukončení programu" nemají do čeho píchnout. 

Znám borce, co nakoupil aparaturu na blowerr door testy na pasivní domy a po ukončení programu, i když slibovali, že pojede do roku 2013, málem zkrachoval a přišel o vlastní dům. 

Ale pasivní domy jsou super, dostanete 585 000,- Kč na novostavbu: http://www.bydleti.cz/uspory/dum-bez-hypoteky-dum-za-pul-milionu

Má to plusy i minusy. [>-] Ale má to smysl.

0 1
možnosti
IH

Nemá to smysl, úpravy podle předepsaných podmínek jsou předimenzované a předražené omezením konkurence. Na našem domě vyšla oprava levněji bez účasti v programu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.