Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Díky odborům zkrachovala automobilka Saab, jedna z nejlepších na světě. Boj o vyšší platy může položit každou firmu. Odbory by měly pracovat ve firmách. Jak pracují v supermarketech, to je ostuda odborů. Stále se tam porušuje zákoník a bezpečnost práce.

2 0
možnosti
MP

Odbory posledních 25 let svou účastí v politice ve skutečnosti škodí dělníkům, hlavně těm nezaměstnaným a s malým platem! To pochopila i železná lady, proto odbory zrušila, aspoň dočasně. A ekonomika se zlepšovala..

2 0
možnosti
LP

Odbory mají svůj smysl na celém světě. Jedinec by nedokázal nic. Odbory máme ve státní správě, policii, zdravotnictví, ale i ČT. Odbory vyjednávají za své členy s vedením a to má větší váhu, než kdyby se vztekali jednotlivci. Tam kde odbory nejsou, tam se většinou porušuje zák. práce i různé např. hygienické normy atd. Funguje to tak v celém demokratickém světě a není to náš výmysl.

0 2
možnosti
PH

Pokud mají věcné připomínky a jednají v poklidu tak, že nenarušují tím ostatní. A nemyslím si, že by byl jedinec ztracen. Může své problémy probrat se zaměstnavatelem. Však já jsem shlédnul pár filmů, kde odboráři bojovali za práva zaměstnanců a zvrtlo se to v bitku... I ta opakující se stávka na Václaváku apod. měla k tomu docela blízko.

0 0
možnosti
LM

Nedávno jsem viděl dokument o Detroitu a okolí, kdysi průmyslová automobilová oblast po řádění odborářů v do té doby prosperujících automobilkách a jiných firmách vypadá jako měsíční krajina. Rozpadlé domy, ani jedna firma, jen gangy a kriminalita.

5 0
možnosti
TM

Trefné. Solidní rozbor a popis.

Dodám jen, že odbory jsou v této zemi  "béčkem" oranžád a komunistů. V tom je jejich nebezpečnost.

6 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.