Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a37r94a 77R64a12n43k

19. 9. 2014 18:17

Franklin expedition: Underwater archeologists make first ...

Toronto Star ‎- 1 day ago

The current Parks Canada-led effort to find and explore the Franklin wrecks ... “He found on board the ship four red tin cans filled with meat and ...

John Franklin's expedition was the Flight MH370 of its time

National Post‎ - 3 days ago

How doomed British 'lost expedition' ship was found in Arctic

Telegraph.co.uk‎ - 6 days ago

More news for Franklins boat found

Lost Franklin expedition ship found in the Arctic - Politics ... http://www.cbc.ca/.../lost-franklin-expedition-ship-found-in-the-arctic-1.2760311 Sep 9, 2014 - Prime Minister Stephen Harper says one of Canada's greatest mysteries now has been solved, with the discovery of one of the lost ships from ... Franklin's lost expedition - Wikipedia, the free encyclopedia en.wikipedia.org/wiki/Franklin's_lost_expedition At another site on the western extreme of the island, Hobson discovered a lifeboat containing two skeletons and relics from the Franklin expedition. In the boat

0 0
možnosti

Buďme rádi, že (zatím) nepřichází do úvahy doba ledová. I když ono stačí, aby se splašil jeden z pozemských supervulkánů a můžeme ji tady (na pár let) mít natotata. :-)

1 0
možnosti

J15a76r98a 16R82a51n86k

19. 9. 2014 18:18

Nasla se Franklinova lod, to znamena, ze led ustupuje rapidne, bude nam hodne teplo.....

0 1
možnosti

"Vzhledem k nejistotám analýzy teplotního charakteru starověkého období, vědci došli k závěru, že v posledním desetiletí průměrná globální teplota byla pravděpodobně vyšší, než tomu bylo po dobu v posledních 11300 let. Jistota poznatku se pohybuje kolem 75%." ;-D Sorry, ale to, co jste napsal, je směšné od začátku do konce.

2 0
možnosti

Nesmějte se, on se jenom pokouší vzkřísit nebožku oteplovací hokejku :-)   http://orgo-net.blogspot.cz/2009/12/slavna-hokejka-globalniho-oteplovani.html

0 0
možnosti

Jaké meotdy mření teplot v období před cca 4 mld do cca 100 tisíc let před námi jste použil, jak byly umístěny měřící sondy a jakou přesnost měření zaručujete?  Případně uvěďte chybovou odchylku. Děkuji.

0 0
možnosti

Hm, tak nějak jste si dal vlastní gól.

;-D

Klimaskeptici tvrdí, že ve středověku bylo tepleji. Tak se zeptejte jich kde měli ty měřící sondy a na základě čeho to zjistili?

0 2
možnosti

Ptam se, jako jsem se ptal jiz nekolikrat - je zmena o 1 stupen celsia opravdu tak fatalni, jak se nam casto predklada?

0 0
možnosti

Není. Tedy pokud nepovažujete za fatální vzrůst hladiny oceánů o 3 až 6 metrů v příštích 100 letech, což je zhruba výška hladiny, která by odpovídala zvýšení globální teploty o 1°C.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.