Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Změna klimatu, ekologie. Ono řešení je naprosto jednoduchý- snížení spotřeby. Bohužel zřejmě nikdo toto řešení nebere v potaz a všichni se snaží o co nejvyšší spotřebu (růst). A liberálové? Ty přeci tvrdí že jejijch pojetí je to ekonomicky nejlepší, s tím nejvyšším růstem......což znamená ještě větší ekologická zátěž.

0 0
možnosti

Spotřeba je přirozená věc a děje se i teď - vládnou nám snad liberálové? Z toho vyplývá, že je lepší spotřeba ve svobodném a štíhlém státě, než naopak. Pokud se spotřeba snižuje nějakou politickou cestou, tak lidé začnou chudnout a to si nepřeje nikdo. Liberální řešení klidně může nabízet "zelené" opatření, rozdíl je však v tom,  že jejich prioritou je právě něco jiného, tak aby se mohlo něco jiného řešit - tzv. se posunout dopředu. Nemůžeme se ale posunout dopředu, protože se pořád řeší jedno a to samé. Liberálové vůbec nejsou proti ekologickým opatřením, ale jsou proti nastavení jiných priorit než svoboda a prosperita. ;-)

0 0
možnosti

Většinová společnost žádný vztah k liberálnímu státu nemá a naopak očekává, že vše zařídí stát. Takže myšlenka tvůrčí, ale utopická :-)

0 0
možnosti

Ono to jednou musí přijít, jenom doufám, že to nebude na 5 minut.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Píši příspěvky o liberální politice, počasí a globálním oteplování. Spravuji fb. stránku Počasí a klima.