Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lassie

11. 7. 2010 16:41
zpusobuje absence nikonitu retardaci mozku?

mam rad architekturu, architektura v nekterych kostelech je doopravdy uzasna, jenze zrovna kdyz tam chcu jit tak tam vyrvava nejaky chlap v cernem, lidi tam zpivaji a me je z toho fakt spatne.

ZAKAZME MSE!

Opravdu jse tak sobecti a omezeni? nekuraci(zobecneni na ty militantni)?

Vas nazor na zajisteni ventilace/mist vsude je naivni. Vetsina poradnych hospod jiz  takove veci ma, protoze i jejich hoste - kuraci nemaji radi kdyz je stipou oci. Takze jedina vec, kterou timhle dosahnete je, ze se ty knajpy, ktere na to nebudou mit penize, zmeni na nekuracke a jejich stamgasti Vam obsadi hospody s ventilaci atd. :)

Takze reseni bude proste jen ciste zakazani koureni v hospodach. Ktere je absolutnim nesmyslem. Muzu se zeptat jak Vas osobne limituje kuracka hospoda v zivote? Nynejsi stav nici svobodu neomezuje, existuji jak kuracke tak nekuracke restaurace. Az bude po "Vasem" tak budou existovat jen hospody nekuracke a omezite ty kuraky. Jestli to nevidite tak jste idiot :).

0 0
možnosti
O

oslik

11. 7. 2010 21:42
Re: zpusobuje absence nikonitu retardaci mozku?

Takže po vašem: o problémech a omezeních nekuřáků ze strany kuřáků toho zde bylo popsáno více než dost. Jestli to nevidíte, tak jste idiot.

0 0
možnosti
C

cojanato

10. 7. 2010 11:37
...."Abyste se nemýlili".....

Zbyšku, s Váma bych asi na pivo nešel. To, že jako kuřák třeba dostanu od Vás jednu "do čenichu", tak to bych neriskoval.;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 7. 2010 17:17
zbyšku, jakkoli tě mám jako bloggera celkem rád

....tady ses projevil jako militantní hlupákRv:-/

0 0
možnosti
MK

mrwn

8. 7. 2010 12:37
zase jeden z tech

geniu. Kteri si mysli, ze jedine jeho normy a chovani jsou v poradku a ostatni by se melo zakazat. Nemaji respekt pred svobodnou vuli (ano i niceni vlastniho zdravi drogami je z urciteho hlediska projev svobodne vule ...) a diktovali ostatnim jak maji zit ... A nejlepe na to mit papir se tremi razitky ... :-P

0 0
možnosti
P

papaya.

8. 7. 2010 13:35
zase jeden z oněch ?

na vašem příkladu je názorně vidět, že titulek článku je pravdivý :-)) Jste-li narkomanem, potom vám samozřejmě gratuluji, ale fetujte ryze soukromě. Na veřejnosti je tomu jinak.... viz předchozí články + diskuse.

0 0
možnosti
PS

schelak

7. 7. 2010 11:18
nechci zakazovat kouření...

"nechci zakazovat kouření, ale budu se domáhat toho, aby kouření jiných neohrožovalo mé zdraví".

V nekuřácké restauraci,pokud si někdo zapálí cigaretu,tak se zcela po právu domáhejte toho,aby vám nikdo neničil zdraví (jednal bych stejně),ale v kuřácké restauraci vám nikdo zdraví určitě ničit nebude,jelikož jako člověk svéprávný a jistě ne hloupý,do takové řádně označené restaurace přece nevstoupíte.Takže s kuřákem,který by vám mohl ničit zdraví se nepotkáteR^.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 7. 2010 17:19
Re: nechci zakazovat kouření...

R^

0 0
možnosti
EK

Deleter

7. 7. 2010 10:31
Perličky z diskuse

"Je tu jeden základní princip: nedělej druhým, co nechceš, aby oni dělali tobě. Duševně zdravý člověk nechce, aby mu někdo poškozoval zdraví..."

--

OK, pokud chci, aby mi někdo nepoškozoval zdraví, tak rozhodně nechodím do hospody. Nic zdravého tam není.

0 0
možnosti
EK

Deleter

7. 7. 2010 10:30
Perlišky z diskuse

>>Zákon 379/2005 Sb.,  § 8    "(1) Zakazuje se kouřit    a) na veřejných místech, kterými jsou    1. veřejnosti volně přístupné uzavřené prostory" <<

--

Další předpis, zákoník práce, nařizuje zřídit nekuřácké pracoviště pro zaměstnance - nekuřáky, nařizuje zaměstnancům dodržovat zákaz kouření na nekuřáckých pracovištích.

--

Je naprosto naivní si myslet, že nějaký další zákon něco změní.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
EK

Deleter

7. 7. 2010 10:26
Jsem zvědaf,

kdy bude vyžadováno uzákonění povinnosti nabízet vegetariánské pokrmy. Protože co má dělat chudák vegetarián, když v jeho okolí není žádná knajpa s vege pokrmy? Na to nikdo nemyslí?

0 0
možnosti
EK

Deleter

7. 7. 2010 10:25
Perlišky z diskuse

"Nekuřák si jinde jídlo pořídit nemůže, taková je momentální situace - která je bohužel až příliš častá. "

--

Zajímavé - neznám jedinou kuřáckou samoobsluhu...

0 0
možnosti
EK

Deleter

7. 7. 2010 10:20
---

a) kouřit se může. Pokud to zákon změní, tak prosím

b) bodat kudlu do zad se nesmí. Pokud si vydupete změnu, tak prosím. Podotýkám, že bodání kudly do zad nepatří k mým oblíbeným kratochvílím, proto bych jako svéprávný a příčetný člověk do hospody s takovou zábavou nechodil

c) dovedu si živě představit, kdo s vámi chodí na pivo. Je ale váš osobní problém, že máte takové kamarády, kteří nejsou schopni vydržet několik sekund bez cigarety v nekuřácké restauraci, když vám to kouření tak děsivě vadí.

0 0
možnosti