Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cekam na Gretu. Je treba vymyslet ekologicky setrne valky. Ty dnesni nici rostliny, pudu, vzduch, vsechny zivocisne druhy (jak ti tvorove k tomu clovecimu blbnuti prijdou?) i lidi. S tim se musi neco udelat! Nejspis na valky emisni povolenky?

4 0
možnosti
MS

Tank s elektropohonem je svým způsobem výhodný i z hlediska utajení. Po zasažení baterie je jisté, že nepřítel žádné tajemství z konstrukce tohoto pokročilého výkřiku techniky nezíská. :-P

1 0
možnosti
JL

svědčí to o tom, že západní politici jsou zcela vypatlaní nebo infikovaní.

4 0
možnosti
Foto

Blbosti píšete pravidelně, to máte pravdu.

A ano zcela logicky jestliže se odchází od fosilních paliv tak na to bude muset zareagovat i bojová technika. A to z mnoha důvodů, napřílad už jen proto, že nebudou fosilní paliva v dostatečném množství pro vedení války v dosahu.

Proto, že kolony s palivem jsou logicky cílem útoků a je problém v dnešní době přesných střel zajistit zásobování palivem.

A ne alternativní pohon nutně neznamená baterii.

0 2
možnosti
ZH

Velmi důležité je něco udělat i s municí. On takový výbuch s doprovodným ohněm také moc ekologický není. No a když vám sklad s municí trefí nějaký zákeřný nepřátelský útok, je to pak veselé. Myslím, že z munice by se po zásahu cíle měla do okolí rozlétnout například semínka nějakých stromů nebo něco podobného. Případně by mohl být přípustný puget růží či jiných květin, které právě v dané době kvetou. Zjara například šeříky či zlatý déšť.

Válka jasně jo, ale hlavně ekologicky! Že, Polický?

6 1
možnosti
JR

J94a61n 63R14á58ž

29. 6. 2022 19:37

Tanky budoucnost budou mít zcela jistě solární pohon, budou používat ekologicky šetrnou munici a během bojového nasazení nebudou devastovat přírodu.;-D

9 1
možnosti
Foto

Nesmíte však zapomínat, že elektromobily jsou mnohem tišší než auta se spalovacími motory. Pokud vyřeší, že pásy tanků budou bezhlučné nebo alespoň velmi tiché, a země NATO to jistě vyřeší, tak takové tanky pojedou potichu a nepřítel je neuslyší. Navíc budou vyzařovat méně tepla. Teď už bude stačit jen je vybavit stealth technologií.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Stealth_(techniek)

5 0
možnosti
Foto

Omylem jsem dal link na článek v nizozemštině. Přidávám tedy link na článek v češtině.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Stealth

Tam toho moc napsáno není. Tak ještě link na článek v angličtině.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stealth_technology

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli