Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Hm, svědci Babišovi, ale jediné zmanipulované stádo pravidelně vidíme na Letné nebo na Václaváku, když si přijde vyslechnout kázání o "strašlivém" Babišovi od svého vůdce v hnědém. ;-D

Zase jeden z humanitních "vzdělanců", co má pocit a dojem že on je ten intelektuálně "smělý" a ti druzí jsou ti "nesmělí", ale ono to bohužel je naopak, humanitní emoce, pocity, dojmy a velká nenávist co si dotyčný nechali nakukat do hlavy v ČT jaksi s rozumem nemají společného vůbec nic, naopak je prokázané že velké emoce jako je nenávist nebo láska občany připravují o poslední zbytky rozumu a kritického myšlení.

Apropó, víte vy s těmi pocity a dojmy, že statisticky dlouhodobě Babiše podporuje 25,5% vysokoškoláků, takovouto podporu vzdělanců nemá žádná jiná strana a navíc tohle nejsou falešní "vzdělanci" alá genderová studia na FF UK, tihle falešní volí TOP a Piráty, ANO volí skuteční vzdělanci techničtí. :-)

0 0
možnosti
ZH

Vidím, že večer sic ještě daleko, vy jste už notně rozjařen a úsudek pod vlivem upadá. Ale budiž vám to přáno, v poslední den roku je žvatlání nesmyslů tak nějak tolerováno. :-)

0 0
možnosti
OP

Za tu "ženskou logiku" kterou používá Babiš, tedy předpokládám, že není transka - nebo snad je?, za ni palec dolů. Ale zase za svědky Babišovy pořádnej palec nahoru ;-D

0 0
možnosti
JS

Já bych tu ženskou logiku nepodceňoval. Ta mužská statečně bojuje za lidská práva v Číně, ta "přízemní" ženská logika uvažuje o tom, za kolik uvařit.

1 0
možnosti
Foto

Werich: Žena se stará o ty podružné věci, jako např. kam pojedeme na dovolenou, co si koupíme za auto a tak. Ale já řežím ty zásadní věci, např. jaký je náš vztah k Taiwanu. :-)

0 1
možnosti
Foto

J36o69s98e93f 72B51á95r65t76a

19. 12. 2019 8:34

Klidně byste mohl v USA psát proti presidentu Trumpovi. Bylo by to asi na stejné úrovni.

2 0
možnosti
ZH

Jenže já žiju zde a trápí mě zdejší reálie. Takže co jste vlastně chtěl říct?

1 1
možnosti
PB

P21e21t46r 50B16u71r23i55a13n

19. 12. 2019 4:11

R^ naprostý souhlas. Mezi perličky argumentace Babišovců bych ještě přidal:

Když se Babiš chválí znamená to, že to dělá dobře. Když se kritizuje znamená to, že to dělá dobře, protože je někomu trnem v oku.

A když se kritika podloží reálnými fakty, musí to účelový komplot, protože všechno dělá dobře, jak už vyplynulo z výše tvrzeného. Tedy logika na úrovní zbytnělého fanatismu.

Pravdou ovšem zůstává, že žádný kmotr z devadesátek divoce nezprivatizoval a silou neobsadil tolik firem, takové impérium jako Babiš, a tak podivným způsobem, nebyl tolikrát vyšetřován, souzen, neobjevoval se ve výročních zprávách vyšetřovacích služeb tak pravidelně, nevedl tolik kontroverzních kauz, neměl vazby na takové a tolik politických, policejních špiček a nezaměstnával takovou strukturu bývalých důstojníků a důvěrníků StB, jako právě on. A nevysával tolik miliard z veřejných zdrojů.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
LC

Hmm ... anti-ODS, anti-TOP09 atd. funguje úplně stejně, jako antibabiš ... No nevím, viděl jste někdy jaké jsou volební preference stran? V každém případě, vaši logiku bych chtěl studovat.

5 1
možnosti
ZH

Anti-strategie zabírá nejlíp na lidi intelektuálně nesmělé. Protože má Babiš nejlepší PR oddělení, má tedy největší preference. A ty právě díky anti-strategii. Lidé smělejší pak lháře a podvodníky nepodporují, jenže ono to platí i pro jiné partaje, než jen ANO.

1 1
možnosti
JJ

J83a34n 16J23a44n21u68š77k27a

18. 12. 2019 22:28

vy budete pabe koumak, ma co vsechno neprijdete

2 1
možnosti
KT

V jakém jazyce hovoří váš kmen?

3 1
možnosti
PK

P26e93t50r 72K51r28a20u20s

18. 12. 2019 21:11

V jedné věci máte pravdu. Vám jako daňovému poplatníkovi musí být úplně šumák, kdo tuneluje státní rozpočet. Pořád to budete platit Vy. A je zcela jedno, zda je to Babiš, či nějaký jiný kmotr - loutkovodič z nějaké jiné partaje. Drobný rozdíl je pouze v tom, že Babiš tím rozšiřuje své podnikání v ČR (a platí daně v ČR), zatímco kmotr – loutkovodič odklání peníze do daňových rájů.

5 1
možnosti
ZH

;-D Někdo odklání do daňových rájů (těch ubývá), někdo sice rozšiřuje své podnikání zde, ale daně fakticky neplatí, protože na dotacích dostane víc, než zaplatí na daních. Prašť jako uhoď. Ve výsledku mi není jedno, že mě někdo okrádá. A také je mi fuk, kdo to je - vadí mi všichni.

6 2
možnosti
PP

Psát je fajn, ale nefunguje to. Proto abstinuji. Ale možná, že by to chtělo nápad. Jestli souhlasíte pošlete kontakt na ekopol@post.cz.

0 0
možnosti
ZH

Podle výzkumů je abstinování (předpokládám, že máte na mysli alkohol) škodlivější, než mírná konzumace. Proto nesouhlasím a nikam nic nepošlu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli