Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Tihle novodobí levičáci jsou největší hrozbou civilizace.

0 0
možnosti
JD

J87a33n 82D17o29u13š60e36k

5. 7. 2021 16:09

Peču nám kuře a v lednici je meloun jako "zákusek". Bijte mě bijci za rovnost, bijte mě.

1 0
možnosti
Foto

My měli ke svačině PAŘÍŽSKÝ DORT. Ten je pěkně tmavý, takže ať si paní profesorka trhne.

Ovšem u nás:

V.K.st. "Kuře je jídlo levicové, ale řízek je pravicový."

Blbost se šíří rychlostí světla.

2 0
možnosti
VM

To mi vysvětlete,já mám dnes kuřecí řízek.

0 0
možnosti
OF

Na tom domnělém vzestupu je pouze kvůli lidem, kteří o těchto nesmyslech píší a diskutují. Kdyby se pomatenci, kteří tohle vykřikují, nikdo nezabýval, byl od nich rázem pokoj.

3 0
možnosti
ZH

Jak ukazují skutečné události kolem dabingu, je to horší, než jen nějaké pomatené blouznění. Není od nich pokoj a ničí lidem kariéry. :-(

4 0
možnosti
Foto

Karma, ono to jednou skončí, ale o to víc to bude bolet.

5 0
možnosti
KS

Tohle by se mělo potírat. Jeto velmi nebezpečné. Tihle šílenci jsou horší než tupý skinhead.

Opravdu lidé jako ta šílená profesorka by měli být odstaveni. Jsou to odporní demagové.

25 0
možnosti
FL

Jen tak mimochodem. Kanada: Během čtvrtečních oslav vyrazili lidé ve velkých kanadských městech do ulic, aby si připomněli výročí vzniku země. Dav strhl sochu královny Alžběty II. i královny Viktorie...

https://echo24.cz/a/S37ka/video-dav-strhl-sochu-kralovny-alzbety-ii-i-kralovny-viktorie

14 0
možnosti
JM

J15a64n 89M57a93r67e37k

4. 7. 2021 22:05

Ano, pane Luft už se blbne i v Kanadě. Ani mně to nepřekvapuje. Kanadani jsou po nejvíce levičáci, obzvláště ti přišlí z Asia. Kam toto blbnutí až dojde, to je ve hvězdách.

5 1
možnosti
Foto

Nejen vy, což by nebyl žádný problém, ale ani ti, kteří tvoří zprávy, které čtou statisíce a miliony lidí, si neuvědomují , respektive dělají, že si neuvědomují, že ono "JE" není žádné "JE". Podstatou věci je, že jedné poblázněné Američance z jedné univerzity šiblo. Asi je takových víc, ale to nevypovídá o ničem jiném, než právě o tom. Problémem, který má smysl komentovat, se to stane v okamžiku, kdy to bude obecné stanovisko alespoň nějaké významné skupiny nebo třeba významného člověka, který může ovlivňovat jiné.

V tomto smyslu jsou velmi "populární" zprávy typu: Vědci z Harvardské univerzity...( následuje senzační zpráva). Realita je pak taková, že nějaký ožralý doktorand dal na Facebook nějaký blábol , který, když vystřízlivěl, nestačil včas smazat.

5 9
možnosti
ZH

Před nedávnou dobou by vás jistě také nenapadlo, že kreslené postavičky černochů nemůže dabovat nikdo jiný, než černoch. Co? Je to stejně vyšinutý a hlavně ultrarasistický nápad, jako s rasistickou kuchyní. Takže nemůžeme vyloučit možnost, že si za pár měsíců budete sypat za tento příspěvek popel na hlavu...

Jinými slovy, takovéto vyšinuté nápady je třeba zastavit dřív, než to pojme za své nějaká významnější skupina lidí. Pak už může být pozdě.

22 1
možnosti
JB

Proste se smirme s tim že kuchyně je dávno globalizovaná. Možná kromě té francouzské nebo japonské. Např. Pojem česká kuchyně je nesmysl, tady je velký vliv bývalé rakouské monarchie a sousedního Německa. Ale to by vydalo na diplomovou práci

0 0
možnosti
ZH

To je přece fuk. Šílené je, že vůbec někoho napadlo dělat z národní kuchyně kuchyň rasistickou. A když to šílenou ženskou napadlo, pak je zcela nepřijatelné, že ji univerzita pro takovou trestuhodnou šílenost vůbec dala prostor.

16 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli