Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když zaplatíte jistý poplatek, budete mít iDNES bez reklam. A o to jde. Oškubat.

0 0
možnosti
ZH

Web bez reklam za poplatek je legitimní požadavek. Já nadávám na agresivitu zobrazování reklam.

0 0
možnosti
JK

Je také k vzteku, když chcete kliknout na nějaký odkaz a v ten okamžik vám pod kurzor skočí ta načítaná reklama. Takže musíte, aniž byste o to sebeméně stál, vyslechnout nějakou stupidní reklamu, než se vám ji podaří odstřelit. No a to chaotické načítání je zvlášť podařené na csfd.cz, tam to skáče snad půl minuty, oči dostávají zabrat. :-)

5 0
možnosti
MS

On ten problém možná částečně souvisí i s tím, jak rychlý máte internet. Mé PC není žádné extra "dělo", ale vámi popsané problémy s načítáním diskusí na iDnes nemám.

0 0
možnosti
MS

P.S. I když je tedy pravda, že do diskuse nevstupuji z článku, nýbrž přes seznam diskusí (link http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx) a teprve podle tématu si vybírám článek.

0 0
možnosti
TB

A úplně nejlepší je, když člověk chce kliknout na odkaz, ale v moment kliknutí ho reklama odsune níže a člověk klikne na reklamu. Tím si zřejmě idnes zajišťuje prokliky.

3 0
možnosti
Foto

Zkuste doplněk do prohlížeče A. P. Nelze ho tu jmenovat, protože se mi to blokuje.

1 0
možnosti
WW

Máte pravdu. Vypsal jsem jej plným názvem a okamžitě se objevilo bububu. Možná, kdyby se ty reklamy nevkládaly tak divoce, měly by svůj daný prostor, který by nerušil a hlídali by si inzerenty v rámci obsahu bez alibistických výmluv, že to nejde (bez skrupulí se vydělává i na podvodných reklamách), nikdo by neblokoval, i když to citelně tahá peníze z datového toku mobilních připojení.

0 0
možnosti
JF

Já myslím, že to nějak souvisí se snahou obejít blokování reklam. Od chvíle co Vámi popisovaný stav funguje, zobrazuje se mi reklama i přes různé typy blokace, jak v prohlížeči, tak i na úrovni systému v androidu:-(

0 0
možnosti
MS

Obávám se, že za tím může být úmysl. Zpožděná reklama je mezi koncem článku a odkazem na diskuzi, takže se stává, že ve chvíli chtěného kliknutí na diskuzi dojde k posunu a kliknete na reklamu, z čehož má někdo ýDěsný profit.

6 0
možnosti
ZH

I tak by to mohlo být, jako plán bych to však viděl jako příliš krátkozraké. Tohle nemůže dlouhodobě fungovat, lidi se naučí chvilku čekat.

1 0
možnosti
VF

Jste zkrátka kabrňák, hlavně na to seřvávání a dořvávání. Vizitka jako hrom.

0 3
možnosti
ZH

Vy byste byl nadšený z auta, které má hranatá "kola"? Přesně tak funguje to, o čem jsem psal.

5 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli