Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale ono to opravdu už nikoho nezajímá. Ty, kteří ho volí, vůbec ne, a ti, kteří ne, vědí velmi dobře, že jeho estébácká minulost nebude mít naprosto žádné následky. A nejen ta.

0 0
možnosti
Foto

Je velmi pravděpodobné, že Babiš byl agentem STB. Zda dokument podepsal, či nepodepsal není podstatné. Důležité je, že se během sedmi let, kdy se to přetřásá, neozvala žádná jeho oběť, kterou by udal z důvodu jejího protisocialistického smýšlení. Třicet let po pádu socialismu se lehko dělají soudy a očerňování. Byli jsme tu zavření jak králíci v králíkárně. Místo důstojné mzdy, jsme dostávali záchovné dávky. Tak se v zemědělství označuje v období nedostatku krmiva minimální množství, zajišťující pouhopouhé přežití. Babiš dostal možnost z toho srabu vycestovat. Stačilo jen slíbit spolupráci s STB a mohl se těšit na roky strávené ve svobodné zemi a za málo práce dostávat relativně hodně valut. Kývnutí na takovou nabídku nepokládám za bůhvíjaký hřích. Ten by provedl, kdyby někoho udal, protože by třeba po pravdě řekl co je socialismus. Takový se ale neozval a tak se dá tušit, že není.

1 2
možnosti
Foto

A Vy si myslíte, že někdo ve svém spise najde, že ho napráskal jakýsi Bureš? Myslel jsem, že tak naivní nejste.

4 0
možnosti

Tři instituce rozhodly že nebyl.

Čtvrtá, ta slovenská, že byl.

Co si z toho jako demokrat vyberete?

0 1
možnosti

Pokud se nemýlím, kdosi ze slovenské policie prohlásil, že nic nového se nenašlo. Rozhodně není k dispozici žádný závazek spolupráce podepsaný Babišem. Na rozdíl od současných cestovatelů, za totality každý kdo služebně vycestoval do zahraničí, musel napsat cestovní zprávu ve které uváděl s kým jednal, čeho dosáhl a co doporučuje.

0 2
možnosti

Klikněte si na první odkaz...

2 0
možnosti

Pravda, Babiš se v tomto opravdu velmi mýlí. Místní babišobijce, (jména asi psát nemusím) kteří nemají nic jiného na práci, to zajímá určitě. ;-D

2 1
možnosti

Dane, jací Babišobijci ? Vždyť pak i můžeme politovat nebohého osudu Reinharda Heydricha ! Chlap docela pohledný, sportovec. Milovník kultury - hrál na housle. S Čechy to myslel docela dobře, zásoboval je i rekreace zřídil ! Co čert nechtěl, kdosi jej zastřelil ? Ještě při tom volali - "Jsme Češi a nikdy se nevzdáme" ! Vrtá mi hlavou, za koho tedy vlastně bojovali ? Pro ty vrahy, zloděje, utlačovatele a agenty Stb následné ... ?

2 0
možnosti

Vyjadřuji se konzistentně. Kdo nemá Lustrační svědčení - státu sloužit nemůže. Pokud ano, pak jde o total prolomení morálky. V podstatě návodný čin. "Přidej se ke kterémukoliv režimu" - V tom následném se budeš mít ještě lépe ! Denacifikace v ČR neproběhla. Prostě to sdělení - Byl jsi lotr ! Dobře věšen nebudeš, v žití ti rovněž nikdo nebude bránit - je svoboda.

Se svou minulostí se srovnej jak chceš. Nech se zaměstnat - zaměstnávej. Každopádně neočekávej, že dostaneš fleka u Státní správy, nebo nedejbože být veřejným reprezentantem ! Není to možné, těm svým jsi posloužil již dostatečně. Pochybil jsi, jistě z různých důvodů. Tak prostě žij a už neotravuj ...

Jsme zamořeni Covidem a nevyrovnanou minulostí. Svinstvo je kropeno živou vodou ! Miloš = "Drahý a milý ANDREJI" !Falmer vydírá Bureše, hradně bývalý komunista se přidává, objevuje se Kůže nová. Rok 1968 byl rokem zvýšených dopravních nehod. Agent Stb klade kytici k nohám TGM, další zase spolehlivě u výročí mlčí a čumí do plamene svíčky. Kdo tato individua sfoukne, to věru netuším ... :-)

3 1
možnosti

"Agent Babiš popírá spolupráci" nebo to bylo správně "Babiš popírá spolupráci jako agent StB", už přesně nevím, ale běželo to dnes odpoledne opakovaně v zahraniční televizi jako zpráva z ČR.

Čechům je to ve velké většině zřejmě jedno a je vidět, jak vysoko to může někdo jako bývalý donašeč dotáhnout.

4 0
možnosti
Foto

I48v63o 74C95i54l47i23c31h

9. 4. 2021 20:15

Adepty na řád to asi opravdu nezajímá, nás ostatní ovšem jo. Karma R^

10 0
možnosti

Kdy budete publikovat nějakou odbornou práci? :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak třeba mě to opravdu už od 90.let nezajímá. Jednoduše proto, že koncem roku 1989 a začátkem r.1990 hořelo tolik ohňů, že bychom spíš měli mít mrazení v zádech z toho, co tehdy cíleně zmizelo, než z toho, co je nám dnes servírováno. Ten o kom víme, není ani zdaleka tak nebezpečný jako ten, o němž nevíme, ba ani netušíme, že by snad mohl být.

5 18
možnosti

Ti skutečně nebezpeční jsou již dnes většinou po smrti, nebo rychle mizí z veřejnosti. Takže nám tu zůstává tehdejší druhý sled, jako třeba Babiš, který se mezitím dostal do prvního sledu.

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli