Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a71n 86R86á40ž

10. 10. 2020 19:19

Řekl bych, že současná koronakrizová doba ukázala to, co se začalo ukazovat už dřív. Babiš je možná dobrý podnikový manažer, i když i o tom zní pochybovačné hlasy, ale jako politický manažer státu selhává na celé čáře. Zejména se to projevuje v době, kdy se musí rozhodovat sám, ne podle prognóz vývoje své popularity, které mu zpracovávají PR manažeři podle dat odvozených z nějakých průzkumů.

Každý manažer ztrácí důvěryhodnost v okamžiku, kdy krizové situace řeší chaoticky, ukvapeně a bez jasného plánu jak pokračovat, kterému podřízení důvěřují Babiš se ukazuje jako člověk nezvládající s klidnou myslí a s dostatečnou osobní odvahou i potřebnou rozvahou krizové situace a tak nemohl získat většinovou důvěru veřejnosti pro rozhodnutí svá i celé vlády. .

Jako premiér manažersky selhal a nic na tomto konstatování nezmění ani když vše dobře dopadne, protože to nebude v prvé řadě jeho zásluha

0 0
možnosti

V politice selhává v podstatě od samého začátku. Politik musí umět dělat ústupky a musí být schopen aspoň sám sobě přiznat, že v něčem prohrál - poučit se z toho pro příště. Tohle Babiš neumí - proto nemá v politice co dělat, a proto setrvale tomuto státu škodí.

Pokud to dobře dopadne, tak to bude navzdory jemu.

1 0
možnosti

naosal jste to výstižně. A mám obavzu, že důsledky Babišovy neschopnosti, populismu a bezcharakternosti poneseme hodně a dlouho. jak zdravotně, tak ekonomicky. Chtěl řídit stát jako firmu a myslím, že devět z deseti náhodně vybraných lidí by rozhodovalo líp než on. Stačilo by k tomu trochu pokory.

4 1
možnosti

Doležel si to nemyslí - snad proto, že se cítí být tím jedním z desíti? :-)

3 0
možnosti

Není problém se podívat na vývoj této nákazy v zahraničí. Předpokládám, že podle Vás to má také na svědomí Babiš s Prymulou. Trapně žvaníte.

3 5
možnosti

Totéž co pro kolegu níže. Tento článek je o neschopném sociopatovi, ne o covidu. Trapně jste se spletl. ;-D

5 1
možnosti
Foto

Pobavilo mne, když se před týdnem po oznámení výsledků voleb Andrej Babiš napřed pochválil, že vyhrál a potom si začal stěžovat, že se všichni spojují proti němu. Pak ještě dodal, že máme v neděli sledovat "Čau lidi". Tam se prý dozvíme pravdu.

ANO, všichni kradou a lžou, jenom Andrej Babiš nekrade a mluví pravdu. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Když začne doutnat koudel, není divu, že vyskakuje. R^

1 0
možnosti

Adolf byl šílenec. Doblbl svůj národ, pod příslibem toho lépe. Do nástupu zimy se mu na Východě dařilo. Následně zjištěno - V potížích vůdce nepřipraven - voják prakticky nahý, omrzl . Nikdy své chyby nepřiznal. Naopak, národ si jej nezasloužil, nejlépe bude všechno zbylé ještě zničit ...

Pravda, Adolfa II nevidím. Pro mne je pan Bureš - Brojlerem č. 2. Kecy, žvásty. O jarní, úspěšné ofenzivě ! O skvělé výzbroji a připravenosti na boj ! Ani na zimu čekat nemusíme - Jsme nazí, již na podzim ! Já zde podobnost s Adolfem skutečně vidím - My si taky tohoto Vůdce, nezasloužíme ! JMáme Brojlera č. 2:-)

3 1
možnosti
Foto

Bohužel, zasloužíme si takové vůdce, jakými jsou Babiš a Zeman - oba dva jsme zvolili už dvakrát. Komu není rady, tomu není pomoci.

4 0
možnosti
Foto

A druhý prezidentuje, chtělo by se dodat. KarmaR^

3 2
možnosti
Foto

K24a89r88e46l 81C37a61c31h

9. 10. 2020 22:40

Článek zařazuji do kategorie "výkřiky rozhněvaných mužů". Nic nevyřeší, jen přilévají oleje do ohýnku zloby a nenávisti. Je vás tu několik podobných autorů.

7 5
možnosti

Dle fotky si jistě také pamatujete výroky o konstruktivní kritice a tak. Co? Vedla tudy cesta?

1 2
možnosti

Pravidelná dávka nenávisti, tentokrát doplněná o několik překroucených vyjádření a několik lží.

5 6
možnosti

;-D Dokažte tu lež. Nebo jste lhářem vy sám.

5 2
možnosti

Podívejte: normální člověk nikdy nebude miliardář a nikdy nebude premiér a už vůbec ne oboje dohromady. - Babiš vypadá jako obyčejný člověk, ale pozor: on dobře ví, kolik miliard momentálně má na kontě. Je to v podstatě mimozemšťan. Nemá smysl se mu divit. - Myslím, že nejlépe ho vystihuje, když propadl hysterii a křičel: JÁ NIKDY NEODSTOUPÍM!!!!! - Ovšem, když chce být člověk miliardářem, nemůže ustupovat ani odstupovat.

3 1
možnosti

Skutečnost, že chce mít moc nad jinými a kontrolu nad vším, svědčí o psychické poruše.

7 3
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli