Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sociální tyran je zpravidla člověk nějakým způsobem zklamaný životem. Možná měl někdy v mládí nějaké ambice, ovšem jeho intelektuální a sociální deficit mu nedovolil jich dosáhnout. A proto se zasekl myšlenkově někde na úrovni pětiletého dítěte s potřebou hledat si za každou cenu nepřátele. A postupuje podle jednoduché rovnice: Tvrdíš něco jiného než já, jsi tedy nepřítel. A aby to domnělému nepříteli pěkně osladil, přisoudí mu nějakou nepěknou nálepku. A protože v kurzu je předpona "neo-," je nálepka na světě. A potom vyfuní perly typu, cituji, "pokud Vás označím za neonacistu (a Vy jím jste)," čímž se snaží dát svému primitivnímu nálepkování punc aspoň nějaké legality.

V podstatě je to hodně smutný až nešťastný člověk, který si tímto způsobem něco kompenzuje.

A ne, neměl jsem na mysli žádného konkrétního (a)sociálního tyrana.

2 0
možnosti
Foto

Asi je to v části společnosti zakódované: nenávidět a hledat zlo za každou cenu. A zdá se, že čím je společnost srovnanější, tím jsou takoví pachatelé dobra hlasitější. Ubývá jim materiál, tak si ho najdou. Za cenu každého.

5 0
možnosti
Foto

I84v23a26n 45M15a37r37e80k

13. 3. 2020 7:17

Pane Černý. R^R^R^

1 0
možnosti
PB

P53e36t85r 89B21u26r32i32a79n

12. 3. 2020 21:54

Karma. Je to tak.

A pikantní na tom je, že bývalí členové KSČ kritizují své oponenty za bolševické praktiky, to když se domáhají toho, aby jejich bláboly někdo bral vážně, protože si myslí, že svoboda slova je povinnosti jiných je respektovat. Udavači a eStéBáci pak spílají ostatním za totalitní praktiky, to když jim je připomenuto, čím byli.

Lidé tajtrlíci, jejichž blogy jsou plné nenávisti, lží a urážek kde osočují jiné z šíření nenávisti a hysterie a na svých z 80% promazaných diskuzích, které se tak mění v jejich vlastní monology, se potom ohánějí evropskými hodnotami, láskou k bližnímu a k tomu lepnou odkaz na Kryla aby každý věděl, že oni se ničeho nebojí a budou se vždy rvát za pravdu.

A nakonec kašpaři neonarcisté, kteří staví své vlastní pomatení nad všechny hodnoty světa a zaměňují ho za genialitu, kterou 99,9% obyvatel zeměkoule nechápe, protože je to geniální genialita. :-)

5 0
možnosti
ZH

Náš vrchní neonarcista si zatím stále není až tak úplně jist svou pozicí na žebříčku tyranie, tak tím maskuje skutečnost, že při psaní neonarcista myslí neonacistu. Sleduji ho od začátku této zvrácené maskovací zkomoleniny.

2 0
možnosti
JK

Ona stačí věta " vy patříte k těm,...", někdy se mezi " těmi" vyskytnete zcela náhodou.

1 0
možnosti
ZH

Pozoruji, že už to přestává být náhodou, ale stává se to pravidlem. Třídně uvědomělým občanům vždy smrděla svoboda slova a měli potřebu někoho tyranizovat za vlastní názory. Takové tyranie jsem si užil před mnoha lety (nejen před 1990, ale i později) také dost, takže jsem na ni velmi alergický. Vyšel jsem z toho tak, že si to nehodlám nechat líbit.

6 1
možnosti