Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

>>Toto je velmi dobrý návod, jak jednat s muslimy, kteří se hrnou do Evropy. I Korán vyžaduje...<<

Je velmi zajímavé, že si "křesťan", jako návod, jak se chovat k uprchlíkům, bere jako základ Korán, nikoli Bibli.

>>Cílem učení Mohameda není mírové a poklidné soužití společně s jinými kulturami nebo náboženstvími<<

Vaším cílem, podle toho, co pane Hlinko píšete, také není mírové a poklidné soužití společně s jinými kulturami nebo náboženstvími - vy nejednáte podle Bible, ale podle Koránu, ze kterého si, stejně jako islamističtí fanatici, vybíráte pasáže, které "ospravedlňují" vaši nenávist vůči jiným kulturám - a jednáte podle nich. Proto tvrdím, že jste stejně nenávistný, jako kterýkoli nenávistný imám, který hlásá "svatou válku" proti "křížákům". Vy hlásáte totéž (jen v "bleděmodrém"), vy se dokonce řídíte tím samým, proti čemu bojujete - vy jste opravdu zdatný "doublethinker" - O'Brian by z vás měl opravdu velkou radost...

>>pak zůstává jen jediné vysvětlení jejich příchodu: jsou to invazní vojáci<<

Vy máte, pane Hlinko, svět tak "jednoduše nalinkovaný"... Pokud není pan Hlinka ani křesťan (neřídí se podle Bible) ani muslim (řídí se sice podle vybraných pasáží z Koránu, ale zároveň brojí proti ostatním lidem, kteří se řídí více či méně Koránem jako celkem), pak zůstává jen jediné vysvětlení jeho chování: je to voják záškodnické armády, jejímž cílem je vyvolání občanské války v Evropě. "Blbé, to se bude líbit", viďte? Ale blbé jen zhruba asi tak stejně, jako ty vaše nesmysly o "invazní armádě".

0 0
možnosti

Vy jste patrně nečetl nic o tom, jak byl apoštol Pavel židům židem a pohanům pohanem, že? Pokud chcete jednat s lidmi z odlišné kultury, měl byste o ní něco vědět. Budete-li cpát do všeho a všem, ať chtějí nebo ne, křesťanské zásady, pak budete páchat zlo.

Mým cílem právě je mírové soužití. Proto se seznamuju s tím, co hlásá islám. A protože zjišťuju, že je natolik nekompatibilní s naší kulturou, jediná cesta k mírovému soužití je zabránění mísení. Naopak ti, kteří takové mísení podporují, rozpoutávají konflikt - násilný.

To, že v podstatě každý zdravý muslimský muž je vojákem, jsem si nevymyslel já, ale Mohamed. Citace Mohamedových slov jsou v článku. :-)

1 0
možnosti

>>Vy jste patrně nečetl nic o tom, jak byl apoštol Pavel židům židem a pohanům pohanem, že?<<

Jistě, je možné, že by apoštol Pavel byl i "muslimům muslimem" - nicméně nedomnívám se,že by Korán interpretoval stejně jako vy - tzn. pohledem toho nejextremističtějšího islamisty. Úkolem správného křesťana je "obrušovat hrany" - a s lidmi,se kterými se lze domluvit, se domluvit - přestože se třeba nenechají přesvědčit a nebudou následovat našeho Pána Ježíše Krista. Ale tvrdit o všech muslimských uprchlících,že to jsou "muslimská invazní armáda"? - ne,to je opravdu nekřesťanské. Vždy je třeba v lidech hledat a hlavně PODPOROVAT jejich "dobré já" - pokud však někoho "hodíte do pytle", který označíte jako "muslimská invazní armáda" - dost možná,že z mnoha z těch lidí i nepřátelského vojáka uděláte. Proto se domnívám,že de facto bojujete (ať už vědomě nebo nevědomě) na straně islamistických fanatiků - snažíte se na jedné straně štvát Evropany proti uprchlíkům resp. muslimům - a na druhé straně napomáháte islamistům ve verbování teroristů tím,že uprchlíky označujete jako "invazní armádu".

>>A protože zjišťuju, že je natolik nekompatibilní s naší kulturou, jediná cesta k mírovému soužití je zabránění mísení.<<

To je pouze vaše interpretace islámu. Nicméně i kdyby byl tak nekompatibilní, jak tvrdíte,opravdu se domníváte,že toho "zabránění mísení" docílíte tím,že budete označovat uprchlíky jako "nepřátelskou muslimskou invazní armádu"? - Protože pokud se opravdu domníváte,že to je cesta,jak tomu zabránit, nejde věřit vašim slovům o tom,že je vašim cílem "mírové soužití". Protože co si z toho vaše "ovečky", resp. ti primitivnější z nich, asi tak mohou vzít? Že je potřeba proti nim bojovat. Jak bojovat? No,ti primitivnější se zcela jistě nebudou rozpakovat bojovat třeba i se zbraní v ruce. Vy se prostě tímto nenávistným štvaním aktivně podílíte na rozpoutání násilného konfliktu a ne že ne - a je opravdu neuvěřitelná drzost,že se ještě navíc nestydíte to předhazovat vašim oponentům.

0 0
možnosti

Tak teď uznávám důvod, proč mi admin tento článek stáhnul do soukromých. Právě kvůli vám a vám podobným - nechápete vůbec nic z toho, co jsem napsal, jen to překrucujete.

1 0
možnosti

Tak to je opravdu ta nejtrapnější výmluva, jakou jsem kdy slyšel. Prý "protože jste nebyl vašimi oponenty pochopen, byl vám článek stáhnut do soukromých". Vy opravdu nechápete jak neuvěřitelně trapně a směšně vaše nafoukanost působí? Vy opravdu nechápete, že pokud byl nějaký článek stažen do soukromých, byl tam zřejmě evidentně stažen kvůli jeho obsahu - nikoli kvůli tomu, "jak ho vaši oponenti v diskusích chápou"? Vy opravdu ve svém velikášství nechápete, že zřejmě ten admin, který vám ho stáhnul, ho stáhnul proto, že ty vaše nesmysly vidí podobně jako např. já - takže vlastně i ten admin zřejmě "genialitu" vašich myšlenek nepochopil...? tak to je fakt síla, jak neuvěřitelně namyšlený jste - a jak opravdu nechápete, že váš článek nebyl stažen kvůli reakcím vašich oponentů, ale kvůli vašemu evidentnímu fanatismu, kterým se zde snažíte šířit nenávist - a admin to vyhodnotil naprosto správně, protože to vaše šíření nenávisti je už opravdu daleko za hranou... Už se, člověče, konečně seberte a začněte se dívat na svět trochu střízlivěji - jinak budete až nadosmrti za někoho, kdo se domnívá, že mu jsou "stahovány články kvůli tomu, že je jeho oponenti v diskusích nepochopili"... To je fakt síla... zamyslete se nad sebou, ještě máte čas...

0 0
možnosti

Ještě drobné doplnění:

>>nechápete vůbec nic z toho, co jsem napsal, jen to překrucujete.<<

Opravdu? Domnívám se že nikoli. A zároveň se domnívám, že to, co jste teď napsal o mně, platí bezezbytku o vás - např. váš předešlý blog "Demagogie Tomáše Halíka o uprchlících" ( https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=673026 ) je toho typickým příkladem. Nechápete vůbec nic z toho, co pan Tomáš Halík napsal, jen to překrucujete.

0 0
možnosti

No... Vy mi přisuzujete takové výroky, jako "ani jednoho uprchlíka" atp., co jsem vám vyčetl jinde. Navíc jste několikrát prokazatelně lhal. Co se mi tedy snažíte dokázat, že nepřekrucujete, když jasně překrucujete? ;-D

0 0
možnosti

V tom případě tedy souhlasíte s panem Halíkem, když kritizoval ten Babišův výrok "ani jednoho uprchlíka" - je tomu tak, souhlasíte v tomto s panem Halíkem a nesouhlasíte v tomto s panem Babišem? A proč jste to v tom článku, kde jste to Halíkovo kázání označil jako "demagogii", nezmínil? Možná že jste skutečně nikde výslovně nenapsal "ani jednoho uprchlíka" - ale vyznění vašich blogů je takové, že vy zde (podle toho, co v těch blozích píšete) "nechcete ani jednoho uprchlíka". Navíc se domníváte, že "muslimští migranti jsou invazní armádou", což je výrok svou nepřijatelností srovnatelný s tím Babišovým "ani jednoho uprchlíka" - takže zase se evideněn jen vykrucujete - a pokud teď veřejně nenapíšete, že s tím výrokem pana Halíka, kde to s tím "jedním uprchlíkem" kritizoval, souhlasíte - nebo jednoznačně napíšete, že přijmutí takového počtu uprchlíků (bez ohledu na jejich vyznání), které ČR bez problémů zvládne, vám nevadí - čili pokud něco takového teď veřejně neprohlásíte, budete to zase vy, kdo zde lže, překrucuje a vymlouvá se.

0 0
možnosti