Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Správu tohoto státu vedou jen samí odborníci a dělají to dobře, jak nám pan Babiš slíbil. S tím lze buď jen souhlasit, nebo vést účelovou antibabiš kampaň. Nic mezitím neexistuje.

1 0
možnosti
ZH

Tak teď dumám, jestli jsem odborník nebo ne. No pravda, nepracuju ve stáním, ale soukromém sektoru, Tak tady bude asi problém...

0 0
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé vidět to zadání. A taky přejímací protokol (nebo tak něco) o převzetí hotového díla. Ale to vám asi nedají. :-)

0 0
možnosti
ZH

Obávám se, že to zákon o poskytování informací ani neumožňuje. Akorát smlouva by snad mohla být někde zveřejněná.

Ale to nakonec z mého pohledu není pro to, co jsem chtěl zjistit, podstatné. Je vidět, že to proběhlo na poslední chvíli, že testování bylo přes všechny pindy těžce odfláknuté a že úředníci ministerstva jsou v podstatě diletanti.

0 0
možnosti
MV

Systém jsem zkoušela a fungovalo to. asi tak :-)

1 0
možnosti
ZH

Obávám se, že jiní, kteří ho zkoušeli krátce po spuštění s vámi nebudou souhlasit. Kromě toho se naše pohledy na to, jak má vypadat fungující systém, mohou diametrálně lišit. Já mám pohled profesionálního programátora, který obdobné věci už mnoho let píše. :-)

3 0
možnosti
Foto

IT nerozumím, ale vám věřím, takže karma.

Ale zaujala mě jedna věc, opravdu vám odpověděli, že "Testování systému proběhlo standarTními metodami" ?:-)

4 0
možnosti
ZH

Otázky i odpovědi jsem citoval přesně. Vlastně jsem je zkopíroval, abych neudělal chybu při přepisu. :-)

2 0
možnosti
JF

Volební bilboard ANO pro volby 2020 s Lodyhou v ánfasu (en face pro koblihové šťouraly) pravil: "Jsme schopný národ. Jen nás řídí nemehla. http://www.facebook.com/AndrejBabis ANO bude líp." Jen už bohužel neupřesnil, kdy! 8-o https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=volebn%C3%AD+billboard+ano+nemehla&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwiSx42EmtPuAhWHxYUKHWdVC7MQjJkEegQIDBAB&biw=1117&bih=620

1 0
možnosti
PB

;-D;-D jiný z billboardů je taky pikantní: Evropské peníze tam, kde jsou třeba.

Jaká ironie.

0 0
možnosti
Foto

Já bych tu Vaší poslední větu zobecnil.

Nemohu si pomoct, ale správa jakéhokoliv státu je více než tragická.

0 0
možnosti
ZH

Vy stavíte na svém pocitu obecného odporu vůči instituci jako takové, já jsem předložil konkrétní důkaz platný pro správu tohoto státu. :-)

5 0
možnosti