Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

„Není zajímavé, kdo kandiduje, ale kdo platí kampaň. Jak rád s úsměvem říkával Karel Gott: „Kdo platí, ten rozhoduje, co bude muzika hrát.“ A k tomu ještě dodával: „Když se někdo posílá nahoru, musí se na něj něco vědět, aby se nevysmekl. Takže není ani tak podstatné, kdo kandiduje, ale kdo to ‚menedžuje‘.“

Představte si, že jste boháč, máte už všechno, a nyní zatoužíte mít i svého prezidenta. Nejdřív si pochopitelně zjistíte, jaký typ člověka by voliči rádi volili. Pohledem do sousedních zemí zjistíte, že poptávka je po mladých vzdělaných ženách, a dále pak po zkušených tatíčcích – ochranitelích, kteří mají tak fešáckou tvář, že už je ani nemusíte na známkách retušovat. A tak provedete casting. Následuje mediální trénink kandidáta, cizelovaní image kandidáta, přičemž testujete i jeho loajalitu. A pak, pokud se ujistíte, že váš kandidát má na to obalamutit dostatečný počet voličů, rozjedete marketingovou kampaň jako na kterékoliv jiné zboží. Ale to už se rozjede litý boj, v němž nemáte do poslední vteřiny nic jistého. Máte obavy, aby se mezi konkurenty neobjevil například nějaký hejhula, co kašle na předem vycizelovanou image. Hejhula, co se přeříkává a ani neumí pořádně česky, ale na rozdíl od těch vašich vycizelovaných kandidátů, je po čertech autentický. A ještě si ten provokatér tu kampaň platí sám. Takže se třesete strachy, jestli jste to s tím cizelováním kandidátů nepřehnali. Později ve vás začne hlodat otázka, zda se právě tahle dokonalá cizelovanost a umělost kandidátů nepromění v něco, co bude vhánět voliče do náručí toho autentického hejhuly. Hejhuly, co má za sebou historii tvrdého chlápka. Hejhuly, který má ve tváři vepsáno, že mu šlo občas i o život, ale on to ustál. Tak složité i tak jednoduché to je.

1 1
možnosti
ZH

A kdo poslal hejhulu, který ani neumí pořádně česky?

0 0
možnosti
Foto

Může být zvolen, a doufám, že i bude. Bude mi ctí přispět k tomu svým hlasem.

1 3
možnosti
ZH

Nemůže a nebude. A kdo volí bezectného, jakou sám může mít čest?

1 2
možnosti
DR

Myslím, že voliči se bez problémů bez těch Vašich mouder obejdou.

2 5
možnosti
ZH

Jít do voleb Kájínek, bezpochyby by se přetahoval o hlasy právě s Babišem. Fakticky z důvodů, které jsem popsal. Příchylnost některých lidí k bezohledným sociopatům je až zarážející.

3 1
možnosti
Foto

Tragické na tom všem je to, že to jeho voliči a/vědí, ale je jim to jedno, b/ tuší, ale nechtějí to vědět, aby jim jejich modla nespadla.

To, že pan Babiš jeví zřetelné sociopatické rysy, je zřetelné od samého počátku jeho veřejného působení. Je to geneticky založený povahový rys, s kterým nic neudělá výchova, ale třeba i kriminál (podobným typem je MUDr, David Rath).

Rozumná společnost tyto jedince eliminuje z veřejných funkcí, protože dobře ví, že tím nechá vyrůst predátora, který nakonec zničí její podstatu.

Naše společnost se už jednou sekla, doufám, že stejnou chybu neudělá podruhé.

10 1
možnosti
LC

Koukám, že se tu někdo snaží suplovat Džamilu.

6 2
možnosti
PN

Nesmí, nesmí ....to je fakt dobré. Už jste jednou, či dvakrát použil jiné, než lživé slovo "přísahal" . Fakt Vám, jako pravdu milujícímu člověku nevadí takhle ošklivě lhát? Bude velice zajímavé, co se zde bude dít, až bude znám druhý finalista.

Takže Velká Karma za reklamu.:-)

5 6
možnosti
Foto

R^

Mám upřímně velký strach.

Dokonce si říkám, ať mi raději nevyjde ta druhá kniha, hlavně, když to Babiš nevyhraje.

13 1
možnosti
ZH

Myslím, že nemá šanci vyhrát. Ale bylo by hezké, kdyby vypadl už v prvním kole.

13 0
možnosti
Foto

Pri odhlednuti od preferenci ci nepreferenci kohokoliv:

poslanim skoly by ale opravdu melo byt zjisteni nadani ( a pomoc s jeho rozvijenim). Pokud by to same rekla Nerudova, budou vsichni psat oslavne clanky, jak je pani rektorka demokraticky pokrokova a vzdelavani rozumi...

S Babisem mate v mnohem pravdu, ale predstava, ze nase EU liberalni demokracie ovladla PS i senat a ted i fci prezidenta a tim padem volbu soudcu.... Zde ani tak uz nejde o jmena, kapku ta poslusnost velkemu bratrovi a jednota asi neni to, co bychom si prali...

5 14
možnosti
ZH

Já jsem nerozporoval to s tím nadáním, ale upozornil jsem na to, do jaké nebezpečné souvislosti to dal Babiš.

Pokud si snad představujete, že vás Babiš ochrání před nesmysly EU pak se naprosto šeredně mýlíte. Pokud se mu to bude hodit, je schopen podepsat v EU i otroctví občanů ČR.

13 0
možnosti
JK

Tak dneska se Babišovi příznivci umínusujou!!!!

5 0
možnosti
ZH

To by musela být záporná karma, která by nám jejich počet hezky ukázala. :-)

4 0
možnosti
VR

Ti, kteří považují Babiše za lidumila, by si měli zjistit, jak se Babiš dostal do Kosteleckých uzenin a jak skončil jejich původní většinový majitel! Přímo klasická ukázka nepřátelského převzetí firmy.

10 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli