Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, je vyloučeno, aby současná verze AI dokázala generovat takové odpovědi. Tak blbá zase není. R^

1 0
možnosti

Však to vidíte sám na posbíraných výsledcích. ;-D

Na vědeckou práci by sice bylo zapotřebí víc vzorků, ale troufám si i z toho mála předjímat, jaký by byl výsledek...

1 0
možnosti

Měl by jste být za toho Babiše vlastně moc rád.. Bez něj by jste neměl vůbec o čem psát. :-D

3 1
možnosti

Představte si, že jsem měl o čem psát i v době, kdy jsem o nějakém Babišovi ani nevěděl! ;-D Třeba takový Paroubek byl také vděčným tématem.

3 0
možnosti

Babiš je už pasé.

Čo bolo, to bolo.

Teď bychom měli spíš řešit kroky této neschopné vlády.

;-(

2 2
možnosti

A brání vám v tom někdo? Založte si svůj blog a tam se můžete vyřádit.

3 0
možnosti

Milý Zbyšku, stačí si počíst v oblíbených diskusích našich desolátů na jejich "alternativních" serverech a zjistíte, že inteligence se nekoná - ani přirozená, ani umělá. Už delší dobu si rád přečtu diskuse pod výměty našich bojovníků o národ a míra zoufalé nevzdělanosti, předsudku a společného utvrzování v hovadinách, které tam vymyslí je omračující.

Všude je spiknutí a když není, tak ho dovymyslíme.

Když to tak pozoruji, tak musím uznat, že na to, s jakým lidským materiálem tu operujeme, se nám daří stále ještě výtečně.

No, za týden budeme mít další příležitost si tu ZOO prohlédnout zblízka, protože chystají další kravál a blokádu institucí. Bude veselo v přímém přenosu.

Nezkoušjte s nimi diskutovat, jakmile nebudete přitakávat, budete libtardem, trollem a placeným agentem mezinárodního protilidového spiknutí Sorose, Gatese a Klause Schwaba. A nic Vám nebude platné, že jste křesťanský konzervativec. Dnes se zase dělíme na "(národ" (vykořisťovaní "normální lidé") a libtardy, které je nutno likvidovat pro prospěch národa.

Takže Zbyšku, die Fahne hoch a mávat!

0 0
možnosti

Já myslím, že Babiš žere i děti.

0 0
možnosti

Kdo se kam svým videm řadí? Pocitový náhled zpět, je i docela hezký ... :-)

0 0
možnosti

Z historie, příklady tkz. " 2 červených nití.

Rusko za 2 světové, předvedlo neuvěřitelnou houževnatost. Celé stěhování fabrik za frontu. O obětavosti jednotlivců ani nemluvě. Proč v té vehementnosti, již v době míru- nepokračovali? Ve prospěch sebe, životní úrovně a péče doma ?

Cosi podobného, je příběh AB. Nesporně zavilý člověk s výdrží. Dosáhl prakticky všeho. Žralok v rybníce české dědiny. Vybudil pocitovou teplotu, bylo lépe. Vlivem bývalé konjuktury, příznivosti tomu tak skutečně bylo. Lid nadšen - zařídil to. Kamarád do deště? V žádném případě! To je ten celý problém. Reformy, nadgenererační opatření užitku? Pohnout s celým rybníkem, vyměnit čerstvou vodu? Na co vlastně navazovat, co generuje užitek jeho éry ? ...

Jsme připodobněním v Rusku. Nostalgie zahleděná vzad, brání pohybu vpřed. Kamarád do deště toho moc nevyřešil. Ba zatížil. Namátkou Důchodovou, dnešní Poštu a dluhy. Teď jde o to - Kdo se kam svým videm řadí? Pocitový náhled zpět je i docela hezký. Dítě s platební kartou v hračkářství. Ten reálný dopředu? Katastrofa chmuru a zátěže. Co dávno mělo být vyřešeno- není. Dítě se u hraček prostě rozšouplo. Jediný přínos snad? V hnízdě je voda docela čerstvá! Carcharodon carcharias - Žralok bílý, si plove docela obratně ... :-)

2 0
možnosti

Nebýt Topolánka s Dalíkem, nebýt Nečase a Nagyové, nemusel by zde být Babiš.

1 0
možnosti

Včera jsem slyšel básnit dva naše experty na AI v rádiu, a když byla prý dotázána aktuální AI jestli by ji mohl potkat osud HALa jako ve filmu Vesmírná odysea /či předloze Hlídka podle A.C.Clarka/, tak AI odvětila že ne, protože je řízena vzdáleným cloudem. Ale nějak nepřišla řeč na to, co by se stalo, kdyby jí někdo vypnul šalinu. Takže i z toho důvodu jsem lehce off topic, protože úvahy na téma Babiš a historie po hadráku podle AI mě zatím neberou. Navíc spíš by mě zajímalo třeba téma StB a historie po roce

0 0
možnosti

Ani nevím jak to odskočilo, tak dokončím, že ta StB po roce 1989, nebo třeba přesnější lahůdka - kdo je autorem Anticharty? Zatím je největším zločincem v tom smyslu Karel Gott, ovšem prakticky nikoho z těch, kdo mu neustále spílají, nezajímá, kdo to vymyslel, a kdo dosud i za to dostává jistě velký důchod. Na to by byla ovšem i AI jistě krátká.;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D A.I., na rozdíl od U.I., nepodléhá emocím;-)

0 0
možnosti

Tak tedy já si myslím, že máte splněno. Každý takový blog o Babišovi musí potěšit všechny místní uvědomělejší blogery a diskutující.

Ani bych se nedivil, kdyby Vás oslovil pan Šafr.

3 0
možnosti

Já za to nemůžu, že reakce Babišovo fans jsou až tak slabé. Ani openAI se k tomu nedostala. ;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli