Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

;-D

A jak zoufale křičí ubohá mrkvička, je-li strouhána za živa ... a stejně tak za živa sežrána.

3 0
možnosti
ZH

S mrkví nesmíte mít slitování!!! ;-D

2 0
možnosti

Pokud se proti přemnoženým hlodavcům nezasáhne, jsou schopni sežrat polovinu úrody. Ale zabíjení to pravda je. Kdybychom šli ale do důsledků, tak živý tvor je i taková bakterie.:-)

1 0
možnosti
ZH

Rostlina je také živá a jí se.

Ještě jsem zapomněl na různé slimáky a ptáky, kteří se živí hmyzem - a pokud je hmyzu málo (protože se nemá kvůli plošnému odhmyzování kde množit), hynou jim mláďata hlady. :-)

3 0
možnosti
PK

Ano, rozumím vašim argumentům, ALE vegetariání a mám jich v rodině dosti a počet se zvyšuje, neargumentují jen likvidací zvěře, ale především, dobrým dopadem na jejich zdraví.

A tak jsem se rozhodl, že v příštím životě to zkusím, bo má strava se bude skládat skládá ze zeleniny, celozrnného pečiva a obilí, rýže, ořechů a ovoce. tedy přísun všeho potřebného co budu potřebovat bude zajištěn

A další výhody pro můj cíl, dožít se vysokého věku budou následující – min. množství přijímaného cholesterolu, nebudu riskovat riziko nakažení z antibiotik nebo růstových hormonů, které se podávají zvířatům. Také se mi asi nebudou týkat potíže spojené se vznikem nemocí s výskytem mikroorganismů nebo parazitů ve stravě a zejména očekávám výrazné snížení rizika onemocnění srdce, cukrovky, a také rakoviny, tož tak...

0 0
možnosti
ZH

Blog je reakcí na jedno takové nedomyšlené plácnutí.

Jinak s tím vysokým věkem si to dobře rozmyslete - vidím kolem sebe, že není o co stát. :-)

0 0
možnosti
JK

Tak minimálně se nepodílí na týrání obrovského počtu zvířat, která jsou nacpávána chemií a držena v těsném prostoru, aby rychle přibývala na váze a následně v šíleném stresu pobíjena, a vážení občané, pečlivě se chránící před jakoukoliv informací o tom, odkud to naporcované maso pochází, se mohli příjemně nacpat.

2 1
možnosti
LV

Je zvláštní, že tahle týraná a chemií přecpávaná zvířata zabíjená v šíleném stresu se přesto v průměru dožívají vyššího věku než jejich kolegové z volné přírody, kde se i 3/4 mláďat nedožije prvního roku života, kdy jsou zvířata lovena predátory, kteří jim ve smrtelném zápase za živa vytrhávají maso z těla, kde často hynou dlouhé hodiny v krutých bolestech na následky zranění utrpěných v takových soubojích.

To Vám nevadí?

2 1
možnosti
VV

Mnohou zeleninu si pestujem na zahradce sami, ale kvetak a zeli jsme vzdali. Prave kvuli belaskum, ktere odmitame vykrmovat. A strikat jedy take.

0 0
možnosti
JF

Jestli nemáte drátovce v mrkvi, natož v bramborách, jste šťastlivci a budižVám přáno! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli