Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Kolik dostal pokuty ten majitel hotelu se zahrádkou, když odmítal obsloužit rodiny s dětmi? To je to samé, ale možné že né úplně, protože děti ten hoteliér ne že nenávidí, jen mu vadil hluk.

0 0
možnosti
RK

R24a49d52e67k 70K72o31h58u20t

24. 7. 2020 19:42

Pan Hlinka propaguje neodvádění daní. Vyvozuji i z toho, že reagoval na mou zkušenost s jedním panem podnikatelem, že pokud bych jej nahlásil tak bych měl možná dobrý pocit ale také bych něco chytil. Ale není to jen toto... Prostě podporuje hrdiny dnešní doby.

0 1
možnosti
VS

Není odvážný hrdina, ale pouťový neurvalec bez základů slušného chování. Podle mých standardů, které samozřejmě nikomu nenutím.

3 2
možnosti
JD

J19i93ř93í 53D50a61n71i42š

23. 7. 2020 17:55

Může mi někdo vysvětlit, jaký zákon mi přikazuje obsloužit někoho, koho nemám rád, protože mi způsobil problémy?

Kupříkladu já osobně jsem odmítl obsloužit - natočit další pivo - zákazníka, který byl už podle mě příliš opilý a opravdu kvůli tomu žádné výčitky svědomí nemám.

1 0
možnosti
RB

ano na to, že nemáte nalévat člověku, který je opilý zákon je.

To že neobsloužíte člověka jen kvůli toho, že ho nemáte rád, na to by se dalo taky naroubovat. Minimálně to něco vypovídá o vašem vychování a profesionalitě.

0 0
možnosti
SR

Nevím zda to autor tak zamýšlel, ale podle mého názoru řada čtenářů dojde k logickému názoru, že došlo k poškození zákazníka Babiše. Nechci sahat do svědomí těch, kteří to vidí jako autor, ale asi je něco špatného ve státě českém, pokud si na první pohled normálně vypadající osoba myslí opak.

0 0
možnosti
JD

J45i95ř96í 11D71a98n41i31š

23. 7. 2020 17:41

Ano, došlo k poškození zákazníka, takové věci se v podobné i větší míře dějí neustále.

A ano, je něco špatného ve státě českém - například EET.

0 0
možnosti
Foto

Nevidím za počinom pána od Pirátov hrdinstvo, politický odpor sa dá vyjadriť aj iným spôsobom. Mohol ho obslúžiť a nechať si normálne zaplatiť s tým, že mu mohol povedať, ako ho nemá rád, ale napriek tomu si ctí zákazníkov a obslúži každého, kto mu chce prispieť na výplatu. To by bolo z môjho pohľadu pánovi trhovcovi prospelo viac..

Na mieste AB by som si z tejto "kauzy" urobila reklamu typu: Múdrejší ustúpi... Odišiel z umelo vyvolaného konfliktu stredom, nijak nereagoval a nemyslím, že sa niekde v zákulisí zosypal zo strašnej skutočnosti, že ho niekto nemá rád...

Nemyslím, že si týmto ten trhovec urobil dobrú reklamu. A to nie som zástanca AB, ani "koblihářka".

A len tak na okraj - na čo sa človek sústredí, to rastie. Aj ak je to formu nenávisti a nadávok.. :-).

5 0
možnosti
ZH

Od stolu se to plká. Pokud ten pán má vůči Babišovi skutečně silnou averzi, pak jsou takové panské rady víte k čemu?

3 3
možnosti

M62i63r53e43k 42Ř53í41h80a

21. 7. 2020 11:34

Takže až nějaký poskytovatel služeb odmíte obsloužit cikána Fera, protože ho nenávídí od základní školy kde mu Fero kradl svačiny bude to podle autora OK.

No to sem zvědavej, jestlu za takovým prodejcem , hospodským bude stát slunáčkořko-uerohejrská klika :-D Jinak žádná odvaha to nebyla, těžko hledat u AB necivilizované chování. To Fero by si na trhovce večer počkal a pozval by ho na cikánskou férovku. Neobsloužit Fera, to by moýná byla odvaha. V obou případech to je jen nevychovanost.

4 1
možnosti
ZH

Ano, pokud mu konkrétní Fero kradl svačiny a nejspíš ho i šikanoval (ono to bývá spojené), a své vztahy dosud neuspořádali, pak opravdu tohoto Fera může odmítnout. Samozřejmě s rizikem, že dostane na budku (stejně jako ten trhovec riskuje, že ho Babiš nechá úřady uštvat až k likvidaci). Ale určitě by neriskoval, že prohraje soud kvůli diskriminaci.

Jo, ale aktivisti by z trhovce udělali otroka, který nesmí nic jiného, než prodávat komukoliv. Že?

1 1
možnosti
JS

Dlouhé a nudnéRv úplně stačilo napsat, co by se stalo, kdyby trhovec třeba neobsloužil Roma se slovy "nic ti tu nedám, protože tě ze srdce nenávidím". To by byla mela;-).

11 1
možnosti
ZH

Doporučuju vám tedy toto čtení. Je také dlouhé, ale snad ne tak nudné:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta%C4%8Dn%C3%AD_klam

2 2
možnosti
JT

J36i66r78i 13T53i33c20h93y

20. 7. 2020 16:32

Zdluohave jste se tu rozepsal o jakychsi zakonech, ktere s danou situaci nemaji nic spolecneho. Trhovec zrejme neprodaval neco soukromeho ve svem dome na zaklade nejakeho inseratu, kde by mel moznost odmitnout prodej urcite osobe. Poskytoval verejnou sluzbu a nemel zadne pravo odmitnout zakaznika, at uz to byl Babis nebo kdokoli jiny, na zaklade svych libosti ci nelibosti.

8 1
možnosti
ZH

Jasně, třeba protidiskriminační zákon s tím opravdu nemá nic společného, protože se v této situaci o diskriminaci nejednalo. Ale odkázal jsem na něj proto, aby se o tom každý mohl přesvědčit. Stačí to takto? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli