Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zbyšku, s těmi datovkami jsme na tom stejně. Jediné co mi přišlo (do obou schránek) bylo oznámení provozovatele sstému, že v době krize můžu používat schránky zadarmo. Tedy, že můžu zadarmo psát i osobám mimo OVM. A taky mně tohle téma napadlo. Jen nejsem bloger, kterej by myšlenku převedl na čtivej blog pro lidi. Za mně karma a R^

0 0
možnosti
ZH

Datovku pro psaní jiným než státním institucím používám jen tehdy, pokud jim potřebuju poslat něco doporučeně (datovkou je to levnější, než obyčejnou poštou). Což je v mém případě velmi výjimečné. Z mého pohledu je tento krok nevýznamný. V odpovědi to ministerstvo také zmínilo, ale nepovažuji to za zajímavé ke zveřejnění.

Za zajímavější považuju to, že státní instituce dosud nemají připravené noty na použití datovek pro krizové scénáře - přesto, že datovky tu jsou už dost dlouho. Přitom použití datovek v takové situaci považuju za ideální.

0 0
možnosti
JK

Mě vláda informovala o nouzovém stavu pomocí SMS, a odkazem na jejich stránky kde mám sledovat další informace. Do datovky neotravovali.. Zato veřejným rozhlasem informovali každé odpoledne..

2 0
možnosti
ZH

Jakousi SMS jsem také dostal. To však nepovažuji za dostačující.

1 2
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli