Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Vývoj událostí posledních dnů ukazuje, že nemáte pravdu. Islám je jenom kamufláž pro zakrytí prachobyčejného terorismu. Obětmi posledních teroristických útoků jsou totiž převážně muslimové.

Korán jsem na rozdíl od Vás nečetl, ale nemyslím, že je v něm napsáno, že muslim má vraždit jiné muslimy. Pokud snad ano, tak mne opravte.

1 3
možnosti
Foto

Vaše závěry by se daly brát vážně jen v případě, že by případný terorista lustroval své oběti, zda jsou, či nikoliv, muslimové.

3 0
možnosti
JK

No a když islám začal lidem moc smrdět krví, napadlo někoho geniální řešení, vymyslel se pojem islamismus. Tím vznikla nová entita, na kterou se hodilo všechno zlo a islám dál mohl zůstávat čistý a neposkvrněný. Lidi nejsou hloupí...

9 0
možnosti
ZH

V návaznosti na zkušenosti - nejsou hloupí proto, že dokáží vymýšlet takovéto lži, kterým mnozí věří, nebo proto, že takovým lžím mnozí nevěří? :-)

0 1
možnosti
VE

Lidi si vymýšlí taková náboženství, která nejlépe sednou k jejich povaze. Prvotní je povaha těch lidí a přijaté náboženství slouží když tak k racionalizaci - ospravedlnění jednání věřících. Za vším je geneticky vrozená povaha Arabů - o co nižší inteligence, o to větší agresivita. Islám je jenom pohádka

6 0
možnosti
ZH

Islám rozhodně není pohádka, ale projekce té agresivity schovaná za Alláha.

10 0
možnosti
MT

Zajimave, ze tito "duševne nemocni" nas prevalcuji levou rukou. A to, ze to nechame dopustit jen dokazuje ze ti skutecne "duševne nemocni" jsme my a cela EU.

5 0
možnosti
ZH

My máme oslabený imunitní systém různými multikulti, genderfašofeminismem, politickou korektností a dalšími podobnými nebezpečnými hovadinami.

7 0
možnosti
Foto

A že takto nepůsobil Islám v první polovině 20. století.

1 2
možnosti
MT

Protoze moc dobre vedeli, ze by s nimi bylo "zatoceno" jednou pro vzdy, jelikoz ta uchylna "politicka korektnost" neexistovala...

10 0
možnosti
LJ

Je tomu asi 20 let, možná více. v práci jsem řekl. že muslimové budou jednou pro nás představovat nebezpečí. To jsem si dal. Všem bylo jasné, že to jsou mírumilovní lidé, kterým fanatičtí křesťané ublížili křížovými výpravami. Naznačili mne, že jsem podobný fanatik. Pouhých 20 let uplynulo...

9 0
možnosti
ZH

Já si Korán přečetl baj oko před pětiletkou. Do té doby jsem jen matně tušil, poté jsem však už věděl...

6 0
možnosti
MT

Naprosto souhlasím, pravdivě popsáno ! R^[>-]

7 0
možnosti