Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Má to jednu chybu - tu krizi, která je pochopitelně už v běhu a do konce protikoronavirových opatření se kráásně rozvine, bude moct Babiš svést na vyšší moc. A zbaští mu to nejen kobliháři. :-P

0 0
možnosti
JD

Autor je opět mimo, jako mnoho dalších blogerů, kteří si psaním jen léčí mindráky.

0 2
možnosti
ZH

Takže myslíte, že jsem jí nezapříčinil já? Opravdu? To by se mi velice ulevilo. Takovou tíhu ve svém svědomí nosit nechci.

2 0
možnosti
MV

moje matka, duchodkyne, mi pred par dny rekla toto: "k cemu je mi jizdny zadara, kdyz ted musim byt zavrena doma. ty penize od vsech duchodcu by mohly pomoct jinde..."

ale Schillerova bude trvat na dalsi vlne EET. to proste nepochopis

Vam karma za text

7 1
možnosti
ZH

To se pochopit nedá. Zase jsem v časech, kdy ideologie vítězí nad zdravým rozumem. Jsou to komouši jak vystřižení ze Sputniku.

2 0
možnosti

Bohužel se splnila i má předtucha, když jsem po neblahých zkušenostech s hypoteční krizí v USA a následnou evropskou finanční krizí oponoval zdejším "influescentům", kteří lákali lidi do investičních fondů. Akcie padají jako shnilé hrušky a s nimi i zisky z investic. Je to jako přes kopírák, a je jedno, jestli jde o hypoteční krizi v USA, nebo koronavirus ve světě.

3 0
možnosti
JS

Tak Vám mnohokráte děkuji.:-)

2 0
možnosti
ZH

Nemáte zač, ale rozhodně to neberte osobně. To všechno kvůli Babišovi. :-)

0 0
možnosti
Foto

Rád bych s vámi sdílel váš optimismus, leč zkušenost velí spíše opak. Už mnohokrát se u nás politik "pyšnil" výroky a činy, pro něž by měl být dávno "odejit", ale nic se nestalo.

Obávám se proto, že zaslepení příznivci Babiše to, co by mu mělo zlomit vaz, naopak použijí k jeho obhajobě a budou tvrdit, že situaci excelentně zvládl a dokonce snad jedině on. :-/

4 2
možnosti
Foto

Sdílím Vaše obavy a bohužel si dovolím tvrdit, že to je jediné, na co hraje.

3 0
možnosti
Foto

aha, takže si přejete, aby tu krizi neřešil Babiš, nýbrž Fiala, Bartoš, nebo Miroslav Kalousek. Aby řekli, že jsou roušky každého osobní věc, nám řekli, že se máme starat sami o sebe.

3 5
možnosti
Foto

Vaše čtení mezi řádky a následné dedukce jsou odzbrojující. Já osobně bych si přála, aby tu krizi Babiš neřešil. Naštěstí ji de facto on zas až tolik neřeší, neřešil to ani s předstihem... Už si jednou přiznejte, že on tomu vůbec nerozumí. Slibuje, co nemá, osočuje, kdy nemá, mluví nesrozumitelně a to, na co neumí odpovědět, prý neví. Ještě že si pamatuje, v kolik hodin komu posílal SMSku a s kým jak dlouho telefonoval. To mě v této době dost nezajímá. Činy jsou více než prázdná slova.

6 2
možnosti
Foto

Pane Hlinko, rovněž jsem pronesla, že je to bič boží. Když začal na konci minulého roku premiér a jeho parta rozprodávat rezervy a používat státní peníze na horší časy, aby snížili pro oko voličů státní schodek, bylo mi jasné, že tohle může potrestat jen to, že opravdu přijde něco, s čím se nepočítá. Premiér stále hlásal, že novináři nemají strašit lidi, ni jeho odpůrci, opozice apod., že ekonomika je na tom stále moc dobře a že i kdyby se kdovíco stalo v průmyslu, že jsme schopni vše v pohodě zvládnout. Že ten pokles tak hrozný nebude, tak proč straší. Jenže s pandemií koronaviru nepočítal. Řekla bych, dobře mu tak, jen ať si to teď pěkně vy..re. Ale bohužel je mi líto nás všech, co v tom musí být s ním. Jen doufám, že mu to srazí vaz a konečně půjde do řepných polí. Jak musí být všem těm lékařům, co ty jeho žvásty poslouchají, respirátor nemaje. Ach jo. Kéž to vše zvládneme a on se na tom utopí.

6 2
možnosti
ZH

Tato pandemie nás poškodí bez ohledu na to, kdo by tu vládl. Prostě velký průšvih. Na druhé straně se aspoň naplno ukáže, jakým nesmyslným balastem (různé povinnosti) jsme zavalení a jak to poškodí rozjezd po skončení krize. No a Babiš jen přidával další a další povinnosti a namísto šetření na horší časy jen rozhazoval. Tak to snad dojde i koblihám.

5 2
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli